NOGLE GRUNDLÆGGENDE BEGREBER VED TRANSFORMATION

 

 

A transformation pic 74437476 2800689279955072 1073856108784779264 n

 

 

Da mennesker indeholder en bevidsthed, der kan kontrolleres, og da bevidstheden tænkes, er hvert individ faktisk medskaber af det guddommelige.

 

MEDSKABERE

 

Dette er den lektion, vi er rejst til Jorden for at opdage. Dette er grunden til livet og til vores inkarnation i denne levetid. De færreste finder svarene på disse mysterier, for et individ er nødt til at opleve oplysning for at kunne forstå denne sandhed. De fleste vil foragte dette princip, for at acceptere det, det kræver ansvarlighed for vores handlinger. Ikke mange er klar til at acceptere denne form for ansvar. De fleste vil faktisk forsøge at give forklaringer i modsætning til disse kendsgerninger. Derfor er få klar til den transformation, der er bestemt til at forbruge Jorden i de næste mange år.

 

ET FENOMENALT SKIFT

 

Bevidsthedsspringet ind i den femte dimension af tid / rum, dette bemærkelsesværdige fænomen, vil forbruge alt, hvad der har eksisteret før. Nogle vil ikke genkende deres evner, som de er i dag, men vil faktisk påtage sig en højere form for, hvad der er tættere på, hvad vores arkturiske venner beskrev som Adam Kadmon-arten, som er en stærkt udviklet gruppe af væsener med evner, der ikke for tiden er inkarneret på Jorden.

 

VERDEN VIL VÆRE EET MED SKABEREN

 

Planeten vil forstå den harmoni og fred, som den har ønsket sig i mange århundreder. I begyndelsen af årtusindet vil mange blive testet, mange der er i tvivl i dag, enhver gives den nøjagtige test, de har brug for, for at overvinde deres frygt og tvivl om denne overgang.

 

DESTINERET TIL ÆNDRING

 

Da den menneskelige form er bestemt til at ændre sig (præcist hvordan er endnu ikke helt klart), skal der skrives nye regler og vejledning, der vil indeholde de oplysninger, der hjælper hver sjæl med at udvikle sig til denne nye bevidsthedstilstand. Meget vil blive overført i løbet af de næste årtier, men kun de sjæle, der er klar til at modtage den nye læseplan, vælger at hæve deres vibrationer for at matche dem, der kræves for at komme ind i New Age.

 

ORDET “VIBRATION” ER NØGLEN

 

Alle mennesker, der vil rejse videre til den nye verden i den femte dimension af tid / rum, skal have en vibrationsfrekvens, optjent gennem hævet bevidsthed, der vil matche vibrationsfrekvensen i New Age. Dette fænomen er absolut og måles ud fra individers evner til at være fordomsfri, kærlig, centreret, rolig, fredelig og hengiven.

 

HØJERE SAMVITTIGHED

 

Da disse egenskaber er mere på linje med de højere bevidsthedstilstande, defineres disse individer af mestrene som værende mere gudlige. Disse individer vil kommandere vibrationsfrekvensen tættere på lysets hastighed, der vil være i overensstemmelse med Aquarius alder.

Mesteren Kuthumi beskrev hele dette fænomen som videnskabeligt. Han sagde, at vores fysik allerede begyndte at skabe forbindelser mellem disse principper og begreber og snart ville være i stand til at dokumentere begrebet oneness/ENHED, som er en del af det årtusinde, som vi nu er gået ind i.

Siden vi er gået ind i DIMENSIONEN for væsener på højere niveau, er de vores lærere. Snart, har de sagt, vil vi have en helt nyt læseplan, som vi skal mestre, og de sjæle, der rejser ud i de højere riger, bliver nødt til at forstå og mestre dette læseplan, der inkluderer universelle love.

 

(Artikel fra bogen “The Light Shall Set You Free”)

 

>> Oversat fra engelsk af Google + Jette Uhlott <<


Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.