KONTRAST GIVER OS VALGMULIGHEDER

Yin yang

 

I denne artikel lærer vi at finde frem til det vi ikke ønsker.  Vi undersøger det katastrofale i negative følelser, vi vil forstå mere om Loven om Tiltrækning, og vi vil forstå at iagttage fremfor at reagere.

 

Den Tredimensionale Dualitet

 

De fleste af os tror, at vi heller end gerne ville opgive det grimme i vores liv til gengæld for fred og ro, velvære og harmoni.  Vores bestilling ville lyde:  “Tak, kun et godt liv; behold smerten.”

 

Men tro det eller ej, kontraster er grunden til, at vi kom her.  Alle riger, der som vores er tredimensionale, fungerer i dualitet, så alt enten er dit eller dat, op eller ned, mandligt eller kvindeligt, venstre eller højre, sort eller hvidt, godt eller dårligt, rigtigt eller forkert.  Vores problem har været fokuseringen, at vi hele tiden kun har set det, vi ikke ønsker, i stedet for at lære at være i et energiflow, som tiltrækker det, vi ønsker.

 

“Tag dig ikke af det, denne gang lykkes det,” siger vi modigt, før vi kommer.  Men når vi først er her, bliver vi i den grad fanget ind af den samfundsbetingede bevidstheds lave vibrationer, at vi fuldkommen glemmer, at vi rent faktisk er energimæssige kraftcentre, som hvert øjeblik skaber mere og mere af det, vi ikke ønsker, blot fordi vi har opmærksomhed rettet mod det.  Vi glemmer, at vi har magt til at vælge.  I stedet kommer vi i trit med menneskehedens negative energi og begynder på vores livslange klagesang med ikke-ønsker og sender mere og mere energi i retning af de ting, vi ikke kan lide, og tiltrækker mere af samme skuffe.  Vi tror, at vi hænger på det hele, så i stedet for at bruge vores ret til at vælge og sige:  “Det her har jeg ikke lyst til, så jeg tror, jeg vælger noget andet” trækker vi på skuldrene:  “For pokker, jeg har ikke lyst til det her, men jeg tror, jeg hænger på det.”

 

At Ændre Fokus

 

Kontrast giver os mulighed for at opdage, hvad vi ikke har lyst til, så vi kan tilkalde det, vi ønsker os.  Vores opgave bliver da at ændre fokus, at fjerne den lukkede-ventil-fiksering FRA det, vi ikke ønsker, og få åben ventil, der er rettet mod det, vi ØNSKER. VI KAN IKKE VÆRE BEVIDST SKABENDE UDEN KONTRAST.  Så velsign det hele, byd det indenfor, og vid, at om  ikke så længe vil den kontrast, der findes overalt omkring dig, blive en ingen-ting, efterhånden som du lærer at bruge de utrolige evner, du har.

 

Kontrast giver os et valg, og uden det ville vi ikke få lyst til at skabe en forandring.  Kontrast er den vigtigste kraft bag bevidst skabelse.  “Jeg ønsker helt sikkert ikke dette, så jeg vælger bestemt….”  Bang!!  Vi skaber bevidst.

 

Så længe vi ikke ved, at vi har frit valg, går vi enten i stå eller forsøger at få det, vi ønsker, gennem at banke vores ønsker på plads rent fysisk, hvilket sjældent virker.  Den eneste måde — den ENESTE måde at standse pingpong-gentagelserne og virkeliggøre vores ønsker på —  er ved at udsende energi fra en åben ventil, som føles god, i stedet for negativ energi fra en lukket ventil, der føles dårlig.  Og alle ikke-ønsker føles dårlige, uanset hvilken slags der er tale om.

 

Så det første, vi må forstå, er at fastslå den følelsesmæssige forskel på et ønske og et ikke-øsnke.  Og nej, det er ikke så naivt, som det kunne lyde, for ikke-ønsker er langt mere omsiggribende, langt mere omfattende og langt mere lumske, end du måske tror.  Al negativ fokusering er et ikke-ønske.

 

Energi-flow

 

Hemmeligheden ved ad magnetiske vej at tiltrække noget, vi ønsker os, det være sig et godt helbred, en fed bankkonto, alle tiders parforhold eller en smart ny bil, er ikke andet end at udsende energi, som føles god i stedet for dårlig.  Øv dig!!  Få kontakt med kroppen.  Lær at kende forskel på høj og lav frekvens.  Giv dig tid til at FØLE forskellen mellem blive fyret-energi og lønforhøjelse-energi, mellem holde en killing-energi eller en giftslange-energi.  Vibrationerne er forskellige, fordi følelserne er forskellige.  Lær at kende forskel, og du får kontrol over dit liv.

 

Det er lige meget, om det er noget, du kan lide eller ej, hvis der er noget i dit liv, du har opmærksomheden rettet mod, gør du et større og tiltrækker mere af det samme.

 

Ikke-ønsker og negative tilstande er i virkeligheden det samme, men vi reagerer ofte forskelligt på dem.  Vi er tilbøjelige til at bedømme negative tilstande langt strengere end vore ikke-ønsker, fordi vi ser os selv som fuldstændig adskilt fra dem;  derfor er der frit slag for fordømmelsen.  Sult i Afrika, dårlig læseundervisning i skolerne eller nedskæringer, der fører til arbejdsløshed, er eksempler på negative tilstande.  Men den energi, vi RESPONDERER MED som følge af, at vi retter opmærksomheden mod tilstanden, gør kun tilstanden værre og skaber mere af dem.  Vi bevæger os i cirkler, og det er grunden til, at der ikke er meget, som ændrer sig for de fleste af os.

 

Vores Reaktion

 

Uanset hvilke problemer vi har, hvilke ikke-ønsker vi står overfor, hvad vi end ser omkring os, som vi ikke kan lide, betyder det absolut ingenting;  vores REAKATION på det er det eneste, der betyder noget.  Så længe vi kun ser på, hvad der ER, trækker vi mere af det til os, fordi vi er i vibrationsmæssig harmoni med det.  En hvilken so helst negativ siutation er intet andet end en lejlighed til at beslutte dig for, hvad du ØNSKER, og derpå gå i gang med at få det.

 

Desværre er vi langt mere opmærksomme på tilstande  —  fortidige, nutidige og dem, der er mulige  —  end vi er på vores energiflow.  Så længe vi bliver ved med at reagere på tilstande, vil der altid være noget, som er “galt”.

 

Denne artikel er fra “Den Store Spirituelle Legebog”.

 

 

 

 

 

 


Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.