OM BEVIDSTHED….

26 April 2019 | Bevidsthed,Opvågning | Tags: ,

A AWARENESS PIC 26239771 1786919637998713 8170097064367761835 n

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ÅNDELIG BEVIDSTHED


Opvågnen til åndelig bevidsthed er det første skridt på vej til oplysning og befrielse. Men lad os tale om denne “Bevidsthed” og hvad det medfører. For det første og måske vigtigste er det realiseringen af en forbindelse til eller med det guddommelige, livets kilde. Hvilket faktisk er vores sande identitet. For det andet er accepten af enhed om alt liv og livs-former. For vi må lære at forstå, at kun den ene – den guddommelige kilde – eksisterer. Alt andet er en del eller andel eller udvidet manifestation af denne guddommelige kilde og øverste skaber. Nu er denne kendsgerning en ganske stor mundfuld for mange mennesker at sluge, da mange stadig identificerer sig med kroppen, det menneskelige sind og deres individualiserede menneskelige aspekt. De tror stadig, at de er adskilt fra deres Skaber og skal sone for deres “syndige liv”. Men hvis du undersøger ordet “Atone” (sone) betyder det virkelig “At One”.

 

Bevidsthed er også at forstå og acceptere, at vi har inkarneret mange, mange gange på planeten Jorden. Både som mand og kvinde, alt afhængigt af lektionerne, der skulle læres. Vi har inkarneret i næsten enhver race og ethvert land, både under fattigdomsforhold og ekstrem rigdom. Disse muligheder fik os til at opleve alle aspekter af livet, som er nødvendige for vores sjæls vækst. Det ville være passende at nævne her, at vi også har inkarneret i mange andre systemer af verdener og planeter, både inden for og uden for vores egen galakse.

 

Nu kan vi sætte pris på, at vi er meget mere end vores menneskelige art. Vi er multi-dimensionale væsener og herlige aspekter af Den Højeste Skaber og Guddommelige Kilde. Det er mildt sagt forbløffende, bare at tænke på det, er du ikke enig? Bevidsthed indebærer også kendskabet til vores enhed og forhold til Moder Natur, Dyreriget og endda Mineral Verdenen. Alle er indbyrdes forbundne og indbyrdes relaterede på et eller andet niveau, idet de har den samme kilde og livs-givende kraft for at kunne eksistere. Derfor er det så vigtigt for os at respektere og værdsætte og elske alt liv og livs-former. Må disse oplysninger inspirere dig på din valgte vej i livet. Namaste.

 

(Oversat fra engelsk af Google + Jette Uhlott).

 


Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.