HVAD BLEV DER AF DET 6. BUD?? — DEL 2

 

 

                             hunting 1

 

Det er så vigtigt at Menneskeheden indser og forstår at hele skabelsen, alt liv, og alle genstande i den materielle verden er i deres fundamentale grundlæggelse, ren energi.

 

 

Energienes Påvirkning

 

Overvej nu dette…  Når et dyr eller menneske står overfor at blive slået ihjel eller slagtet, eller lemlæstet, hvad for en slags energi – forårsaget fra angsten og rædsel – tror du disse individer vibrerer??  Det er denne energi af angst og panik der bliver overført til mennesket fra kødet, som de spiser.

 

Ikke så få mennesker vil være uenig med mig i, at den værste og mest negative tilstand Menneskeheden lider af i disse tider, er ANGST og BEKYMRING.  Hvad folk ikke forstå er, vi er selv skyld i disse omstændigheder.  Årsagen at maden som vi spiser er fyldt med kød, som påvirker yderst vores tankegang, der til sidste har indflydelse på vores følelser og endelige vil influere på vores opførelse.  Selvom denne information måske lyder latterlig for nogen, vil jeg foreslå, inden man kaste den til siden, at overveje denne information nøjere, fordi det er en Universel Sandhed.

 

 

Specielle Omstændigheder

 

Naturligvis vil der altid være omstændigheder og steder i verden hvor det vil være nødvendigt at spise kød.  Ikke alle lande på jordkloden er klimatisk egnede til at dyrke grønsager, frugt eller forskellige korn sorter.  Og samtidig kan det forkomme at visse individer, m.h.t. deres helbred er blevet vejledet af lægen til at spise kød eftersom deres legeme ikke er modtagelig overfor ellers måske modvirker det nødvendige proteins alternativer, som findes i Planteriget.  Sådan er der så meget!!  Enten/ Ellers… I den sidste ende er det ens attitude og taknemmelighed overfor dette “ofre”, dyret har gjort og givet mennesket til deres fordel og velvære.  Det er DET som tæller.

 

 

Den Nødvendige Forandring

 

Efterfølgende har en stor Mester forklaret situationen så fint for os… “Hvis energierne i menneskets fysiske legeme ikke forandres fra den dyriske tilstand til det højere stade af et “Sandt Menneske” (dvs. HUMAN = Higher Universal—man), og hvis mennesket ikke forhøjer sin bevidsthed fra det dyriske op til den “Kosmiske Bevidsthed” hvor alt vibrerer med Universel Kærlighed, kan han/hun aldrig blive til det perfekt Væsen som både fungerer og eksisterer i det Højere Universelle Rige.  Han/Hun må stadig tilhøre området, hvor princippet til at slå hjel fortsætter med at florere – i Dyreriget – og bliver derhenne som genstand for en mørk livseksistens.”

 

 

En Guddommelig Meddelelse

 

For at minde enhver af os om vigtigheden af det 6. Bud, er der et Guddommeligt Budskab til Menneskeheden :

 

“Velsignet er de som har vendt sig imod princippet af ihjelslåelse og er begyndt at bruge Kærligheden som en vital nødvendighed, for disse er på vejen til en forherliget og glorificeret tilværelse.  Igennem disse mennesker vil Guds Rige manifestere sig her på Jorden”.

 

 

Denne artikel har været inspireret fra læren af Martinus.  Til at studere mere om emnet vil jeg foreslå hans bog “Den Ideelle Føde”.  Bogen kan købes fra Martinus Institut.


Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.