EN NY VIRKELIGHED — DEL 1

3oaktree

Aldrig, siden skabelsen begyndte, har der været en tid som den, vi lever i nu.

Aldrig før er der foregået så store forandringer på kloden så hurtigt.

 

 

At Vågne Op

Aldrig før har menneskeheden i den grad været tvunget til at vågne op til sin sande virkelighed, sine sande muligheder, sin sande væren.

 

Aldrig før har denne klode måttet stå for et så uhyre, højfrekvent tryk som fra de vibrationer, der stråler ned mod os nu.

 

Aldrig før i videnskabens historie har Jordens konstante vibrationer på 7,85 megahertz ændret sig til en frekvens på mere end det dobbelte, sådan som forskerne nu registrerer.  Og videnskaben har ingen forklaring.

 

Vi er ikke længere PÅ VEJ IND I, vi er allerede “i” den mest opsigtsvækkende spændende tidsalder, som denne lille perle i universet nogensinde har kendt til, den tidsalder, som denne klode blev skabt til, og den tidsalder, vi alle har fået lov til at være en del af.

 

Kompromisløs Forandring


Menneskeheden vågner op til sin egen guddommelighed, en proces, der er både kolossalt spændende og forfærdelig smertefuld, fordi processen med at vågne op kræver kompromisløs forandring.  Det er helt sikkert, at ikke alle dele dette ønske om at vågne op – endsige forandre sig – og ikke alle vil vælge at tage del i det nu eller nogensinde.

 

Profeter, seere og tilmed dem, der nedfældede Biblen, har i umindelige tider forudset dette.  De har fra gammel tid set, at menneskeheden stod over for ubegribelige forandringer.  Undertiden fik de åbenbaringer af apokalyptiske rædsler, undertiden syner om tidernes ende, undertiden profetier om salighedsrus over al forstand.  Selv om alle disse seere kom tæt på sandheden, kan ingen af dem gøre krav på trofæet, for ingen af disse visionære sjæle fattede formålet med disse tider og heller ikke den fysik, som enten vil gøre dem til virkelighed – eller ikke gøre det.  Det er blandt andet dette, vi har meldt os til at hjælpe med at gennemføre.

 

Menneskeheden

Mennesket (det vil sige menneskeheden, ikke det fysiske væsen) er i færd med at blive, hvad det aldrig før har været, en inkarneret, realiseret gud.  Mennesket er ved at blive et fuldt bevidst, fuldt oplyst, fuldt vågnet selv, en kilde (et ophav til skabelse) og en skaber i samme person.

 

Men ikke engang ophavsmanden til dette specielle univers ved nøjagtig, hvordan resultatet bliver.  Alle universer i det samlede kosmos ser til i spændt forventning.  “Fungerer det? Vil evigheders planlægning og evolution give resultat?  Kommer menneskeheden til at føde sig selv til en ny virkelighed og som en ny guddommelig art?”  Hidtil har vi klaret det.  Så langt, så godt.  Men vi er der ikke endnu!!

 

Tiden Er Inde

Invitationen er sendt ud, og hver eneste af os på denne klode har fået den invitation.  Nu sker det.  Tiden er inde.  Enten ved-du-hvad-det-drejer-sig-om, eller du kan gå nedenom og hjem, hvilket guddommeligt set vil sige:  “Enten tage du dig sammen og kommer i gang med at vågne op til hvem og hvad du er, eller du sakker agterud  —  LANGT agterud.”  Hvorfor?  Fordi det varer ufattelig mange år, før det, der kaldes en “fødsel” som den, vi nu skal til at opleve, nogensinde finder sted igen.  Ikke så morsomt at tænke på.

 

Du, som læse denne artikel, kan mærke krisen.  Du er ved at vågne op til din egen guddommelighed.  Du kan mærke, at det er på høje tid, du får kontakt med dit eget guddommelige selv og lærer den Gud at kende, som du i sandhed er.  Du fornemmer, at det er på høje tid at gøre det nødvendige, for at denne aldrig-før-begivenhed kan finde sted  —  på høje tid for dig og alle, der vil med om bord.  Nu er tiden inde.  Det er ved at ske.  Det er tid til at vågne op!!

Fortsættes…. (Del 2)

Denne artikel er lånt fra bogen “Excuse Me, Your Life Is Waiting”.


Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.