HVAD BLEV DER AF DET 6. BUD?? — DEL 1

 

 

Calves 2

 

Selvom hver af os er velsignet med et frit valg, er det virkeligt tiden for Menneskeheden til simpelthen at blive bevidst om hvor kostbar livet er i alle sine former (skikkelser).  Vi må forstå at alt liv indebærer, på den ene måde eller den anden, Guds tilstedværelse.  En gang bevidst om dette faktum må et menneske begynde med at kigge på deres attitude mod forskellige livsformer, og ikke mindst indstillingen overfor Dyreriget.

 

 

Menneskets Manglende Viden

 

Lad os nu begynde med menneskets opførsel overfor Dyreriget… Hvis vi er enige i at vores Skaber er “ALLESTEDSNÆRVÆRENDE”, må vi også indse at Gud er tilstede i enhver dyr, plante, menneske osv.  Denne genkendelse må sikkert udfordre os til at spørge, hvorfor er det således, at vi mennesker fortsætter med at jage, skade eller dræbe disse vidunderlige medskabninger i Dyreriget??   Mon svaret ligger i, at Menneskeheden er stadig ubevidst om denne Guddommelige tilstedværelse i hele skabelsen.

 

De fleste mennesker har altid haft meget besvær med forandringer.  Derfor at opgive gamle vaner eller skikke, som at dyrekød er en nødvendig og naturlig del af menneskets diæt, er aldrig lykkedes eller blevet accepteret.  Endvidere, har de fleste mennesker fastholdt deres dyriske natur, som er den ældste og mest velkendte natur for dem.  Manifestationen af denne natur har for længst været overført til enhver individs bevidsthed som fast, rodfæstede vaner og tendenser som vil forlange megen indsats samt en stærk vilje for at ændre.

 

 

Forskellige Fordøjelses Systemer

 

Ved at se på situationen fra et andet perspektiv, vil vi opdage at det menneskelige fordøjelses-system faktisk ikke er skabt til at fortære kødet fra vores medskabninger.  I modsætning til kødædende dyr, som har en meget kort tarm og fordøjelses-system, er menneskets tarm system yderst lang og dermed behøver det en meget længere fordøjelsesproces i sammenligning.

 

Kødædende dyr fordøjer og udskille deres måltid meget hurtig således at det formindsker muligheden i at pådrage sig nogen form for sygdom.  Men menneskets tarm-system er skabt for en vegetar og frugt diæt, der forlanger en længere fordøjelsesproces for distributionen af madens ernæringing gennem kroppen.

 

Altså, denne information burde hjælpe folk til at værdsætte kendsgernigen af, at indtagelsen af dyrekød er højst uegnet for menneskets konstitution.  Tiden som det tager for kødet til at passere igennem det menneskelige fordøjelses system er alt for længe til at være betragtet som sundt og fordelagtigt for legemet.  Ofte vil sygdom ske som resultatet af den forlængede fordøjelsesproces, og det kan forårsage meget ubehag eller en intetandende sygdom.

 

 

En Højere Idealisme

 

Og nu for at forstå emnet fra den spirituelle vinkel…  Der er en påtrængenhed der omfatter Moder Jord og som vrimler med den nye, kosmiske impuls.  Der vil blive skabt en perfekt åndelig videnskab af en renere og højere idealisme samt moralitet end den gamle udvikling, som vi kender den.  Menneskets bevidsthed angående ernæring vil også forandre sig og fuldendes.  Folk vil sætter stor pris på vigtigheden af det 6. Bud!!

 

Vi skulle være mere bevidst om at Menneskeheden har udviklet sig langt i sin evolution, og den kan ikke komme videre i udviklingen, før den har lært at respektere og højtideligholde dette 6. Bud.  Det er fordi der står ikke skrevet, som vi ved.. “Du må ikke slå mennesker ihjel” men der meddeles “Du må ikke slå ihjel”!!  Rent og simpelt.  Det modfører ingen form for undtagelsen, ligemeget hvad.

 

 

Artiklen fortsættes… Del 2.

 

Denne artikel har været inspireret fra læren af Martinus.  Til at studere mere om emnet vil jeg foreslå hans bog “Den ideelle Føde”.  Bogen kan købes fra Martinus Institut.


Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.