I DAG ER EN HELT NY TID FOR PLANETEN JORDEN…. DET ER EN “TID FOR FORANDRINGER”….

A Jesus dark skinned pic fc6d3376515f847f58a4509b54858b30 yeshua jesus jesus art

 

DEN SANDE MÅDE…

 

I dag er en helt ny tid for planeten Jorden. Det er en “tid for forandring”, en tid til at efterlade gamle ideer, uanset hvor værdifulde de måtte have været for dig. Jeg beklager, at jeg nu er i den situation, at jeg er nødt til at revidere den religion, der blev etableret i mit navn, men fejlfortolkningerne af min lære er så udbredt, at jeg må rette op på sagen. Ville du ikke ønske at gøre det samme, hvis du vidste, at du blev fejlciteret så ofte og så bevidst, at det ændrede budskabet, som havde været dit hjertes og sjæls arbejde?

 

Det er ikke et spørgsmål om stolthed for mig. Det er et spørgsmål om sandhed. Dem, vi kalder Prime Creator eller Mother/Father God – Skaberne af vores multivers – som i øjeblikket består af ti multidimensionelle universer – og jeg arbejdede sammen i evigheder med at udvikle “Planen for Planeten Jorden”. Vores drøm om den blå planet var altid, at hun og alle på hende ville være i stand til at falde ned i lavere vibrationer, at skabe en 3. og 4. dimensions verden for menneskeheden at opleve med fri vilje og at tilbyde den primære skaberkilde – mor/fars børn en arena for at lære og praktisere Co-creation.

 

 

GLEMSOMHEDENS SLØR

 

Selvfølgelig er den eneste måde at opleve fri vilje på bag “glemsomhedens slør”, som omkranser planeten Jorden, da det er den eneste måde, du kan føle dig adskilt fra den universelle lov og fuldt ud lære konsekvenserne af dine handlinger. At være tilsløret og føle sig adskilt giver dine sanser mulighed for at foreslå dig, at ting “sker” uafhængigt af hinanden. Du føler dig adskilt fra “årsag og virkning” dynamikken, der er så åbenlys for os i de Højere Dimensioner.

 

Ser I, i de Højere Dimensioner, selvom vi har Fri Vilje, er resultatet af ethvert større valg så tydeligt og indlysende, at der er langt mindre råderum til at opleve ubalancerede eller afvigende valg og adfærd. Det er lettere at forudse resultatet af dine handlinger, når mulighederne og sandsynligheden er lagt frem foran dig i levende farver.

 

 

STIGER TIL HØJERE DIMENSIONER

 

Drømmens udmøntning skulle være dagen (i kosmiske termer, selvfølgelig), hvor Terra, Planet Earth, ville stige tilbage til den 5. Dimension og videre i triumf med sin elskede familie af mennesker, dyr, planter og andre følende væsener. Alle skulle rejse sig sammen med Terra i en herlig Himmelfart, der ville løfte hele Kosmos sammen med hende. Ja, det var hvad vi forudså, og hvad vi forventer at se nu. Vores tro på menneskeheden er ikke malplaceret.

 

Selvom de mørke forsinkede processen ved at skabe kaos med folks tænkning og følelser, har menneskeheden vist modstandskraften og sande natur af vores kosmiske skabers særlige opdagelses-/skaberrace, der er udpeget til at tage over fra ham/hende på et fremtidigt tidspunkt. Som en speciel Adamisk Race placeret i hård træning på Jorden, har mange af jer ikke desto mindre formået at holde fast i jeres evne til at fornemme, hvad der er retfærdigt, rigtigt, retfærdigt og sandt. I har gjort det med jeres solide hjerter og med jeres vidtgående sind, og alligevel kan I heller ikke lade være med at vende jer til en form for tro, når I føler, at I glider.

 

STÆRKT FUNDAMENT

 

Du er bygget til fleksibilitet, mod og beslutsomhed. Disse er egenskaber, der giver et stærkt fundament for din kreativitet. Ikke desto mindre ser du dig selv som kaotisk, ude af stand til at kontrollere dine følelser og dine tanker. Du føler dig prisgivet dine instinkter, dine oplevelser og dit miljø. Alligevel ser vi dig som genial, der kun mangler den dygtige coaching, der vil hjælpe dig med at hæve dig selv til dit niveauet af intelligens og kommando, som du er specielt skabt til at legemliggøre.

 

Dette er formålet med disse budskaber: at hjælpe jer med at hæve det vibrationsniveau, som I opererer på i jeres hverdag, til det punkt, hvor I vil være i stand til at stige op med jeres Kære Moder Jord i en meget nær fremtid. Nogle af jer er klar nu, men løftet om Ascension, vi alle gav hinanden for længe siden i Drømmetiden, var, at alle ville komme sammen. Vi forestillede os at skabe den mest vidunderlige, glædelige opløftning af hjerter for at bringe alle over tærsklen til den 4. og 5. dimension på samme tid.

 

 

GØR DIT SKIFT

 

Med “alle på én gang” mente vi ikke nødvendigvis i det samme nøjagtige øjeblik. I vil hver især lave jeres “Shift”, når I føler jer klar. Nogle har forberedt sig i årevis og vil sejle igennem på First Wave Ascension, fordi de er fuldt ud informeret om den disciplin og elevation, der er nødvendig for at foretage overgangen. Andre vil tage et par måneder mere til at vænne sig til tanken om, at hele deres liv vil ændre sig, uanset om de holder fast ved deres gamle velkendte måder eller ej. Og selvfølgelig er de gamle velkendte måder for mange gennemsyret af religiøs tradition.

 

Det har været et konfliktområde over hele kloden – den ene religion mod den anden – hvor hver enkelt hævder at være “Guds Ene Sande Ord”. Kære venner, jeg kan fortælle jer nu med fuld tillid, at der ikke er nogen sand religion på dette tidspunkt på planeten Jorden. Der er mange sandheder og mange løgne i enhver religion, fra kristendom til islam, fra buddhisme til hinduisme, fra forvrængede New Age-synspunkter til stammetrossystemer i de fjerneste skove og bjerge (selvom nogle af dem kommer tættere på Sandheden gennem deres enkle accept af Gud i sig selv og i alt levende).

 

 

 

(Arttikel fra Yeshua og “De Nye Skrifter”.  —  Oversat fra engelsk af Google + Jette Uhott.)

 


Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.