VI ER SÅ MEGET MERE END KROPPEN

 

A Higher Self pic proxy duckduckgo com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VI ER SÅ MEGET MERE END KROPPEN!!

 

Vi tror, at vi er vores kroppe; men det er vi ikke. Vi tror, at vi er vores problemer eller vores forfædre eller vores mange identiteter. Det er vi ikke. Vi er ikke vores sex eller vores sygdomme eller vores ønsker. Vi er ikke vores kærlighed, vores smerter eller vores afhængighed. Hvad vi er, er et stykke af alt det, der er led i lyset, for at ”væren” kan opleve sig selv større end det var før.

 

Vi er legemliggørelsen af en kærlighed så enorm, så uforståelig, at vi løber fra dens magt. Alligevel er denne magt, hvad vi er. Vi er den højere magt, der er større end os selv. Vi er en fantastisk skabelse af sind i materien. Vi er vedholdenheden og evigheden for alt det, der er.

 

ALDRIG SKILT FRA KILDEN


Vi er en del af det uendelige, et stykke af Gud, der er bestemt til at vågne op en dag og huske netop det. Vi er uforståelige energikræfter, der lever i øjeblikket inden i fysiske instrumenter, fordi det er, hvad vi VÆLGER at gøre. Vi er en del af det hele: Derfor er det, hvad Gud er, hvad vi er. Vi er magtcentre med ubegrænset pragt, højeste intelligenser, der aldrig er blevet adskilt fra vores kilde, for vi er den kilde.

 

Vi er hvad vi søger at finde uden for os selv. Vi er den kærlighed, vi søger, den glæde, som vi længes efter, den livstid, vi tror, vi har mistet. Vores længsel er kun vores sjæls presserende opfordring til at vågne op og huske. Dette er vores store rejse hjem !!

 

LÆNGSELEN


At forstå, hvad vores mærkelige længsel har følt gennem årene, og hvordan vi håndterede dem, hjælper med at fjerne enhver tvivl, vi måtte have om at begynde denne rejse tilbage til erindring.

 

De fleste af os har følt, at der manglede noget i vores liv, at der måtte være langt mere i livet end en løncheck, en to-bil garage, 2-3 børn og matchende håndklædesæt. Der var en tomhed, som vi ikke havde forstået og sjældent talte om, en tomhed, vi havde ønsket at udfylde, men aldrig gjorde – eller kunne.

 

Den største gave, vi kan give os selv, er at søge at huske, hvem og hvad vi er. Den eneste måde vi nogensinde vil udfylde den længsel er at gå ind i vores egen kraft og acceptere vores guddommelighed, mens vi holder af vores fysiske.

 

VORES TRO FORMER VORES VIRKELIGHED


Hvis vi kan sluge forstillingen om, at vores overbevisning skaber vores oplevelse, at vores hele fysiske miljø er materialiseringen af vores overbevisning, at vores overbevisning danner hvert øjeblik i vores virkelighed, og at hvis vi virkelig tror en ting, vil effekten følge, om vi vil have det til eller ikke … ja, hvis vi i sidste ende kan sluge alt det, må vi bare indse, hvor ufatteligt magtfulde vi er. Vi MÅ bare acceptere, at hver og en af os er en skabergud, der skaber i øjeblikket ved et uheld i stedet for med forsæt. Vi MÅ bare acceptere, at vi er lavet af den samme almægtige, øverste energi, der skaber verdener.

 

Ja, meget – hvis ikke det meste – af vores tro er kommet fra andre, men indtil vi kan se, at vi ikke er deres nåde, medmindre vi troer, at vi er, forbliver vi i den onde cirkel, hvor vi konstant forstærker alle de ting vi prøver så desperat at ændre os. Og spekulerer på, hvorfor det ikke sker !!

 

Hvis du vil vide, hvad din tro er, skal du kun lytte til din samtale med andre. Her er bundlinjen: Indtil vi fuldstændigt og utvetydigt kan acceptere ideen om, at vores overbevisning danner vores virkelighed, vil vores virkelighed ikke ændre sig. PUNKTUM!! Og vi vil aldrig, aldrig tro på, at vi er større end disse kære kroppe. Ja, kropperne er et under, men de er simpelthen ikke hvad vi er. Har aldrig været, vil aldrig blive. Så hvis vi i det mindste kan matche nogle af vores overbevisninger med nogle af vores problemer, og vice versa, vil vi måske være villige til at acceptere, at vi er så meget mere end vores kroppe.

 

ENHED OG KROP


Dybt inde i hver af os, til venstre for hjertet, er en lille gnist, der er uforståeligt kraftig. Den lille gnist er det, vi er, for det er et stykke af vores enhed. Det er alt, hvad der er, at lære at opleve mere af sig selv i denne vidunderlige ting, der kaldes et legeme. Inde i os kan vores enhed udforske sit potentiale og forstå mere af hvad det er, hvilket betyder mere af hvad vi er.

 

Lad os imidlertid ikke nedtone kroppen. Selvom det ikke er i nærheden af totaliteten af hvad vi er, er det viden om alt hvad der nogensinde har været eller nogensinde har eksisteret … overalt … i ethvert univers. Vores rejse er derfor at samle de to, enhed og krop. Dette er rejsen hjem, rejsen til erindring, rejsen tilbage til den kærlighed, hvorfra vi kom, og hvorfra vi blev skabt. Dette er skabelsen af himlen på Jorden.

 

KOSMISK ALLESTEDSNÆRVÆRELSE


Så snart vi tillader os at udforske muligheder ud over det fysiske, åbnes vores sind som virvelvind. Nej, vi taler ikke “åndeverden” her, men LANGT ud over det ind i kosmisk almægtighed. Og nej, vi kommer ikke der ved at dø, for ved at dø træder vi bare ind i en anden frekvens, der føles godt, men hvor vi stadig er dybest set fysiske. Det, vi taler om her, er at lære at røre ved realiteten i os selv, meden vi stadig er I DENNE KROP. Når vi kan nå ind og berøre den livsgnist, træder vi ind i en verden af uforståelig glæde. Vi har mestret fysiske forhold, og vi behøver aldrig at gøre andet end at lege vores fysiske spil resten af den tid, vi vælger at være i live.

 

Vores Image!! Det er det operative ord her. Indtil vi kan se, at vores “IMAGE” har dikteret vores liv, vil ikke meget ændre sig. Så lad os arbejde med at skære væk vores opfattelses billedet der hindrer nye glæder og nye følelser i vores kroppe. Lad os skærpe vores opmærksomhed om, hvad vores selv-opfattelse laver, og arbejde på for at fjerne vores grænser, en efter en, indtil der ikke er noget, vi kan gøre, udover at leve fra den indre gnist, i glæde, i harmoni med alt liv.

 

(Denne artikel er fra “Tenets of Awakening”.)

 

>> Oversat fra engelsk af Google + Jette Uhlott <<


Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.