BRYD GENNEM MØRKET I LIVET

19 August 2021 | Uncategorized | Tags:

A LIGHT PIC external content duckduckgo com

 

 


Så hvordan kan du bryde igennem mørket, der omslutter dig ? Kun ved at udvikle den guddommelige vilje i dit hjerte – viljen til at adlyde loven om at leve Kristus-livet. Hvordan vil du udvikle dette testamente? Det er så enkelt, at du måske ikke lægger mærke til det vi siger – men hver dag, hele dagen søger at adlyde Guds befaling …. at “elske Herren din Gud af hele dit hjerte og af hele dit sjæl og af hele dit sind …. og …. din næste som dig selv. “

 

 

Dette er en meget tilbageholdende kommando. Den siger ikke elsk din næste MERE end dig selv, men din næste SOM dig selv. Det er alt. Det er loven. Men det er ikke så enkelt.

Hvis du vil overholde loven om kærlighed, skal du gøre det fysisk, mentalt, følelsesmæssigt og åndeligt. Det betyder, at du skal styre dine tanker. Du er nødt til at bringe den guddommelige vilje i drift. Du skal ville, at du vil Guds vilje ikke kun for dig selv, men for alt liv, så du genkender den almagt, der overskygger verden og også har ansvaret for dit eget liv.

 

 

EVIGHEDEN ER NU

 

 

I venter alle – ja, venter – på at der skal ske noget. Hver enkelt af jer håber hver især på en lysere fremtid. Vi vil have, at du lærer den lektie, at evigheden er nu, fremtiden er nu. Der er hverken fortid eller nutid eller fremtid som separate tidsperioder; alt er inden for sjælens omfavnelse nu. Det er din reaktion på nuet, der skaber din fremtid.

 

Aldrig se på fremtiden og forudse dette, det eller det andet. Lev i dag med Gud, og ingen fremtid kan indebære større glæde for dig end din i dag. For mange folk bruger deres dage på at vente på, at der skal ske noget, eller at der skal dukke noget op. Dette er for at leve i frygt, og i dag ville vi hjælpe dig med at se dumheden i dette. Lev i dag. Lev og vær i fred, og du er kommet ind i dit himlenes rige.

 

 

 

NUTIDENS  PROBLEMER

 

 

Med hensyn til nutidens problemer forsøger folk næsten altid at løse dem ud fra en rent materiel standard. Vi ser så meget sorg i verden og så meget frygt. Mænd og kvinder er virkelig fulde af frygt – bange for deres brødre og søstre og frygter for sig selv.

 

Vi ville tale særligt om dette, fordi frygt tærer på og forbruger lykke hos et stort antal mennesker. Der er frygt for livet generelt, frygt for fremtiden, frygt for tab, frygt for dårligt helbred, frygt for adskillelse fra deres kære og frem for alt frygt for døden. Frygt synes at være den største fjende af menneskelig art. Så det første, et menneske skal stræbe efter, er at overvinde frygt.

 

 

 

KONTROLLERENDE FØLELSER

 

 

Bekymringer kan presse og næsten dykke sindet af turbulensen af følelser, der er involveret. Når frygt truer med at overvælde dig, skal du gå ind i det stille tempel indeni og ved hjælp af vilje og

ånd kontrollere følelserne. Løft dit hjerte i bøn: “Min Fader … Guddommelig Moder”. Lad dig ikke dvæle mere ved dine problemer; det er nu i Guds behold. Kom med et fuldt hjerte ind i kredsen af Guds kærlighed ….

 

“Far, Mor … du, som er i himlen, helliget være dit navn .” Dette er en tilstand af perfekt fred og lykke: “Du er min Far/Mor, og du kan hæve mig til at være sammen med dig i himlen. Din ro og fred alene kan bringe hvile i mit hjerte og sjæl.”

 

 

 

DIN INDRE HELLIGDOM

 

 

I lyset af vores Fader/Moder kan intet skade. Vi kan gå gennem skyggernes dal, og han/hun er med os. Deres stav og deres stab, de trøster os. Åbn derfor din indre helligdom, og lad Åndens kraft lede dig roligt ned ad livets flod. I ro; men det betyder ikke, at du mister dit eget ansvar eller behov for handling. Når vejen afsløres, kan Gud kalde på beslutning og handling, ikke passivitet.

Du, der frygter for materielle behov, husk Guds kærlighed er almægtig. Gud ved! For dig, siger vi, fat mod; gå frem på livets vej som Guds sønner og døtre. Han/hun har forberedt næringen, maden, den erfaring, du har brug for på livets rejse, så du kan vokse og udvikle dig.

 

 

 

(Artikel taget fra “The Light Bringer”.)

 

>> Oversat fra engelsk af Google + Jette Uhlott <<


Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.