OMKRING DET DER “UPS” OG “DOWNS” I VORES LIV

A Sananda pic  LARGE 0f81534f1890e28f2785cbfbf4a078e7

 

 

OMKRING DE DER “UPS” OG “DOWNS” I VORES LIV….

 

MESTEREN FORKLARER: –

 

“Alle er underlagt rytmer i deres liv. Alle gennemgår høje perioder, når en tilstrømning af velsignelse bringer dig alle de ting, du har ønsket, og du er på et højdepunkt af menneskelig lykke og succes. Du glæder dig! Så kommer det tidspunkt, hvor pludselig livets rytme ændrer sig, ressourcerne slipper op, forhold bliver vanskelige og usikre, din karriere tager en nedadgående retning, eller der opstår forhindringer, der holder dig statisk i lang tid. Du kan spørge dig selv, hvad du har gjort forkert. du arbejdede meget succesfuldt inden for LOVENE OM EKSISTENS, men nu er der daglige udfordringer, og intet, du tænker eller gør, kan overhovedet lindre stresset i dit daglige liv.

 

 

Når – hvis – disse tider kommer over dig – skal være stille og rolig i dit hjerte og sind – og vide, at du stadig trækker liv og retning fra Guddommelig Bevidsthed, til trods for det ser ud til det modsatte, til trods for de overfladiske kvaler. På sådanne tidspunkter er det vigtigt at trække sig tilbage og se på måden, hvorpå du måske er ‘gledet i bevidstheden’ under dine “op” -tider – og styrke din afhængighed af Guddommelig Bevidsthed.

 

 

Uden disse mørke perioder med depression, vokser du ikke i åndelig statur. De har en særlig besked til dig, så giv ikke plads for fortvivlelse eller bitterhed. Selvom du måske føler dig skrøbelig, er dette din vintersæson med selvopdagelse og indre fornyelse, som i sidste ende viser sig at være en større velsignelse end dine “højdepunkt-perioder” nogensinde har været. Vælg hjertet og tab ikke troen. Hold tålmodig ud, indtil vinteren gradvist giver efter for dit åndelige forår igen.

 

 

Hold ud i afslappende og fortrolig venten på den tid, hvor det guddommelige liv igen vil flyde ind i dit sind, hjerte og jordiske liv, og alt hvad du havde håbet på, vil begynde at manifestere sig i din oplevelse. Og gennem denne tid skal du indse og holde fast ved det faktum, at hvis du ikke længere er opmærksom på tilstrømningen af guddommelig bevidsthed under dine meditationer, er det ikke fordi du er blevet forladt, men fordi din egen kosmiske – og derfor din personlige bevidsthedsvibrationer – er på et lav niveau, og du er ikke længere i stand til at rejse dig for at opleve vibrationerne i guddommelig bevidsthed, som du gjorde tidligere. Selvom du måske ikke føler dem, kan du være sikker på, at du altid er indeholdt i dem og i GUDDOMMELIG KÆRLIGHED. “

 

 

(Afsnit fra Brev 9 “Letters From Christ” — https://www.christsway.co.za/letters)

 

(Oversat fra engelsk af Google Translate + Jette Uhlott).

 

 


Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.