SLUT PÅ EN ÆRA

A new earth pic 159079431 4144409855583001 1375583285901579717 o

 

Det, der er vigtigt er, at den menneskelige civilisation rejser sig igen på en ny sti, sat på stien til vandmandens tidsalder. Denne tidsalder vil se den fysiske manifestation af de guddommelige principper, som du nu kun har som idealer, åndelige begreber i din inderste sjæls væsener.

 

GUDDOMMELIG INSPIRATION

 

Se jer som redningsbåde med bevidsthed, som redningsbåde designet ikke til dette øjeblik i tiden, men til de kommende storme. Hvis jeg må bruge en analogi, er du Noah fra den sidste store katastrofe. Du modtager din guddommelige inspiration nu til at opbygge din ark, ikke en ark af fysisk materie, men en ark af åndelig bevidsthed, bevidsthed om at forstå de jordforandringer, der kommer, bevidsthed om at forstå død og ødelæggelse, der uundgåeligt skal følge og frem for alt bevidsthed for, at genopbygge den menneskelige civilisation og sikre dens fortsatte vækst i fremtiden.

Alt det højeste, som du ønsker, var på Jorden, vil være baseret på hende. Alle ting vil være mulige i New Age.Alt det højeste, som du ønsker, var på Jorden, vil være baseret på hende. Alle ting vil være mulige i New Age.

 

SLUT PÅ EN ÆRA

 

Det, der er vigtigt er, at den menneskelige civilisation rejser sig igen på en ny sti, sat på stien til vandmandens tidsalder. Denne tidsalder vil se den fysiske manifestation af de guddommelige principper, som du nu kun har som idealer, åndelige begreber i din inderste sjæls væsener.

 

 

FLAMMENDE BUDBRINGER

 

Hvordan og hvornår skal disse jordændringer opstå ?? De kan opstå på flere måder, afhængigt af om de initieres af menneskelig ødelæggelse eller ved guddommelig indgriben. Med hensyn til tidspunktet for denne begivenhed er der mange meninger, men i sandhed er der kun et væsen, der besidder denne viden, og det er vores Gud, skaberen af ​​os alle. Desuden vil denne viden ikke blive frigivet til nogen, før det aktuelle tidspunkt nærmer sig. Jeg tror, ​​at de kommende store jordændringer vil blive initieret af det, jeg vil kalde Flammende Budbringer.

 

Der er allerede en stjerne af stor kraft, der styrer mod vores sollegeme. Stjernen er i dette øjeblik usynlig for det menneskelige- eller endda teleskopiske øje, men den er sat på en sti, der bringer den i forbindelse med vores planetariske system. Når det passerer forbi, vil det påvirke bevægelserne fra alle planeterne i vores system og derfor medføre ændringer på overfladen af ​​selve planeterne. Virkningen af ​​denne passage vil være at sætte de jordændringer i gang, der er forudsagt. Forskellige lande vil synke, andre vil stige for at opfylde det jordiske evolutionsmønster på denne jord, som det var tilfældet med Atlantis.

 

JORDENS SKÆBNE

 

Menneskeheden har magten til at påvirke karakteren af ​​denne transformation gennem sin opførsel nu gennem sin anvendelse af nuklear teknologi, gennem dens anvendelse eller misbrug af de tre kongeriger af Materier på denne Jord. Det kan enten tilføje eller moderere stien og indflydelsen af ​​denne store stjerne. Hvordan du som enkeltperson opfører dig nu, hvordan du fører dit liv og mani-festerer din bevidsthed, vil påvirke denne store transformation af Jorden. Så jeg siger dig nu, som jeg sagde til dig før, disse jord-ændringer kommer. De kan ikke undgås. De er en del af Jordens skæbne.

Det er DIN verden og ikke VERDENEN, der skal ændre sig. Denne verdens gudinder manifesterer kun perfektion. Hvad der er galt, er den verden, som menneskeheden har skabt på sit guddommelige væsen. Guddommeligheden på planeten Jorden vil ikke blive slukket af nogen menneskelig handling. Gudinden eksisterede længe, ​​længe før menneskeheden blev til. Hun vil være her, når menneskeheden er væk. Selvom menneskeheden har magten til at ødelægge sig selv, vil den ikke ødelægge sig selv ved nukleare eksplosioner, ikke ved at ødelægge planeten, som den misbruger af uvidenhed og grådighed, men ved at ødelægge sin egen sjæl.

 

DEN UVURDERLIGE GAVE

 

Når menneskeheden endelig dør, når den endelig forlader denne planet for at fortsætte den næste cyklus af sin udvikling på en anden planet, i en anden form, i en helt anden tidsalder, vil Moder Jord stadig være her. Gudinden vil stadig føde. Planeten vender derefter tilbage til sin tidligere skønhed og vil indtage sin retmæssige plads i dette solsystems planetariske krop. Du vil muligvis fra en anden planet se gudindens sande skønhed og sætte pris på den uvurderlige gave, der blev lagt i dine hænder. Du vil så indse, hvad der blev givet dig i en handling med stor kosmisk udvikling, og hvad du måske var ansvarlig for at misbruge. Gid du må kunne se tilbage til den tid og sige, at du ikke var skyldig i den store forbrydelse.

 

Selvfølgelig er der mange i dag, der mangler den åndelige bevidsthed kan ikke acceptere, at de har gjort noget forkert, kan ikke erkende, at Moder Jord er en guddommelighed i sig selv, at alt på jorden har bevidsthed og forståelse og har lige så stor ret til frihed og respekt, som du har på dette tidspunkt. Så det, vi nu er vidne til på Jorden, er ikke en straf, men blot blomstringen af ​​de frø, som menneskeheden har sået. Det er noget, som menneskeheden har trukket til sig med sine tanker, ord og handlinger. Hvis du ikke er en del af disse tanker, ord og gerninger, vil du ikke lide. Det er så simpelt som det. Renheden af ​​din sjæludstråling vil sikre, at du vil overleve den kommende destruktion, medmindre du som en sjæl med stor bevidsthed har accepteret at dø med menneskehedens masse og at holde balancen i ødelæggelsesøjeblikket.

 

(Del 1, 2 og 4 findes på – https://cygnusent.blogspot.com/search/label/Earth%20Changes

 

> Artiklen er fra “The Fantastic Teachings of Ramala <

(Oversat fra engelsk af Google + Jette Uhlott).


Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.