AT LÆRE DIN SJÆL, AT KENDE — DEL 1

 

NewImage


Husk altid, at du er en sjæl, og din sjæl har fået en fysisk krop. Den virkelige dig er ikke kroppen, som så mange tror.

 

 

LIVETS VÆSEN

 

 

Sjælen er selve essensen af livet, da den først kom fra Skaberen. Det er en uforgængelig levende enhed af lysenergi, der kan have en fysisk krop, et æterisk legeme eller et astrallegeme, eller den kan kun eksistere i fri ånd. Vores sjæl, manifesteret af Gud gennem hans medskabende kræfter med Skaberen, er udtryk for kærlighed og Guds lys og indeholder i mikrokosmos enhver Guds essens. I enhver af dens former handler sjælen med uafhængighed af fri vilje, samtidig med at den eksisterer uadskilleligt med Gud og Skaberen – og alle andre sjæle.

 

Sjælen er kraften bag alt, hvad der findes på Jorden. Det er livskraften for al sit afkom, som den skaber til stadig større erfaring. På ethvert niveau af udvikling, fra den mindste underinddeling af en rodsjæl helt op til englerigets verdener, er hver sjæl et uafhængigt væsen med intelligens, karakteristika, valg, mål og alle de andre elementer, der gør hver person til et unikt væsen.

 

 

DEN KUMULERENDE SJÆL

 

Hver sjæls individuelle levetid er dens PERSONLIGE. Summen af sjælens personager er dens KUMULERENDE SJÆL, og al oplevelse af alle personlighederne er tilgængelig for hver enkelt. Når hver person smelter sammen med den kumulative sjæl, øges den således i visdom og sjælsudvikling, men alligevel forbliver den dens ukrænkelige uafhængige selv.

 

Sjælens bevidsthed har evnen til at nå al den viden, der findes i hele skabelsen. Det universelle sind, hele spektret af menneskelige og guddommelige kræfter og alle, der oplever gennem hele eksistensen – alt dette er inden i sjælen. Når vi udnytter denne viden, tillader vi sjælen at se sig selv og rapportere det, den ser,  til hjernen, som er en personlig computer til behandling af data, som sindet kan assimilere og overveje. Nøglen til at forstå dette er at adskille din bevidsthed og lade tankeprocessen stille sig selv. Så kommer billederne efterfulgt af bevidsthed om, hvad der foregår i dit sind, hvilket bringer dig din sjæls budskab.

 

 

KROPPEN ER KØRETØJET

 

Din krop er kun et meget flygtigt køretøj til brug for sjælen, som er langt stærkere og mere sej i sin overlevelsesfunktion end noget tredje tætheds legeme. Og kroppen holder ikke sjælen, KØDET HOLDER KROPPEN TIL BRUG. Når sjælen frigøres fra den fysiske krop, frigives dens æteriske krop i perfektion i samme øjeblik, og i den krop foretager sjælen sin lynhurtige rejse fra Jorden til Nirvana.

 

I andre levetider havde sjæle, der nu lever på planeten, en hånd med i dannelsen under dets skabelse. Dette skete ved tankeformer, og som tidligere forklaret går alt, hvad der er skabt, af tanken om det. Kun ved tankebilledet kan formen af billedet skabes i substans, og kraften til at generere og få adgang til tankeformerne, hviler i sjælen.

 

 

FANGET AF NEGATIVITET

 

Selvom sjælen er uforgængelig, kan dens lysenergi fanges af negativitet og fanges i tæthed så kraftig, at sjælen sendes til dette riges basiske energilag. Ved fysisk død føres energiens essens fra sjæle, der forlader jorden, af de ældste universelle love til deres næste placering for krævet helbredelse og læring.

 

De mennesker, der levede i de basiske energier i deres jordtid, trækkes af naturloven til laget af den tætteste energi i dette flerlags rige. De er mennesker besat af at kontrollere andres liv eller påføre tyrannisk brutalitet, eller som er så gennemsyret af vrede, grådighed, bedrag eller andre intense negativitetsfølelser og handlinger, der er født af denne negativitet. Disse sjæle kan hverken narre nogen og dermed frigives eller flygte fra den tætteste energiplacering. Ikke kun er det ude af deres mentale funktionskontrol, det er en provins for deres energiregistrering. Ved hjælp af deres beslutninger om fri vilje har disse sjæle VALGT deres konsekvens, at kaste sig ned i den grundlæggende tæthed, hvori de bliver fangne.

 

 

REPERKUSIONER

 

Betyder dette nu, at disse sjæle ikke kan reinkarneres eller komme ud af denne placering? De kan KUN forlade placeringen, hvis de bevæger sig mod det lys, der kontinuerligt overføres til dem fra højeste lyskilder. Hvis de reagerer på kærligheden i dette lys, vil de være helt forskellige sjæle, når de stiger til successivt højere lag af riget.

 

Men selvom det sker, er det ikke den fulde historie. Deres nedstigning til den mest basale energiplacering har uvurderlige negative følger. Den energi, der sættes i bevægelse af deres jordlevetid, forbliver, når deres fysiske kroppe forlader. INFLUENSEN, som deres energi efterlader, mindskes ikke. Krusningseffekten af den sjæls-ødelæggelse, der er udført af kun sådant et individ, kan være så skadelig for civilisationen, at der ikke er nogen måde at vurdere det separat fra de basenergier, der dannes derfra. Så mens sjælens livsenergi holdes fanget, forbliver energien fra de negative virkninger af dens levetid. De mørke kræfter samler det til sig selv til genoprustningtde samme øjeblik, og i den krop foretager sjælen sin lynhurtige rejse fra Jorden til Nirvana.

 

 

( Del 2 findes på — https://cygnusent.blogspot.com/search/label/Souls )


 

(Article from “Keys to Restoring Paradise on Earth”).

 

>> Oversat fra engelsk af Google + Jette Uhlott <<


Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.