SJÆLENS PRINCIPPER – DEL 2

27 November 2010 | Livet,Sjælen,Udvikling | Tags: , ,

 

 

Fairies  large images

Vi kommer hertil med to eller tre overordnede ting, sjælen vil have os til at fatte denne gang, samt nogle ekstra i tilgift, ting, vi ikke fattede sidst eller talrige gange før.

 

 

Formålet Med Livet

 

Eftersom formålet med livet er at lære gennem undersøgelser, eventyr og fornøjelse, vil sjælen – i særdeles velvilligt samarbejde med vores væsen – gøre alt, hvad der er muligt for at få os til at lære lektien og få os ud af vores slendrian.  Og det er i øvrigt OS, der træffer beslutning om, hvad vi vil arbejde med i hvert liv, ikke sjælen.  Vores sjæl fremlægger bare mulighederne.  Den er ikke nogen diktator.

 

Måske føler du, at du denne gang er nødt til at arbejde med adskillelse ell skyldfølelse eller opleve berømmelse eller løse problemer med selvværd.  Sjælen sætter disse vibrationer ind i dit energifelt for magnetisk at tiltrække begivenheder, der giver dig mulighed for at møde det, du har brug for at opleve.

 

En Kontrakt

 

Før du ankom lagde du en grundlæggende slagplan.  Det var det hele!  Ingen forudbestemt skæbne, ingen karma, bare:  “Tjah, jeg fattede det ikke sidste gang, så jeg vil se, om jeg kan arrangere det på en anden måde denne gang.”  Og før du tager af sted, har du og en flok af dine venner aftalt – faktisk INDGÅET KONTRAKT om – at gøre forskellige ting for at hjælpe hinanden med jeres respektive lektioner – så langt som til at dø, begå voldtægt eller mord.

 

Lad os for eksempel sige, at du vælger adskillelse som dit primære problem.  Hvordan kan du vide det?  Jo, hvis mange mennesker, der har stået dig nær, er døde, er det ret sandsynligt, at adskillelse er en af de tre “store” for dig.  Måske er der et eller flere af dine børn, der dør før tiden, eller en elsket ægtefælle.  Dette var højst sandsynligt en kontrakt indgået på forhånd som hjælp til at forstå, at adskillelse ikke findes, at livet går videre, at vedvarende sorg er en undskyldning for ikke at leve, og at det ER muligt at vokse og blive hel uden elskede mennesker i dit liv.

 

Lektioner og Ingen Tilfældigheder

 

Og for resten, vær venlig at huske på:  Al skabelse foregår som fællesprojekter.  Ingen er nogensinde offer, ikke engang det dyrebare barn, der er blevet overfaldet af en voldsmand.  Der var noget, som skulle læres, på begge sider:  den overfaldne og den, der overfaldt.  Det er bare sådan, at de ufattelig intense og stadig mere højfrekvente energier, vi lever i nu om stunder, betyder, at alle menneskers lektioner viser sig med større og større hast.  Vi lever i en frekvens som en trykkoger, der signalerer “fat det nu, eller begynd helt forfra”.  Derfor er der hele tiden modbydelige voldtægter, mord, skilsmisser og dødsfald i stor skala, og det bliver værre.  Det er bare lektioner, som (forhåbentlig) bliver lært.

 

Hvis du kan betragte verden med et indsigtsfuldt blik, der opdager venners, kæresters, partneres, medarbejderes, lederes, landes (ja, lande har også ting at lære) og børns lektioner, vil dit perspektiv og din vibration ændre sig markant, fordi den frygtelig destruktive energi, der dømmer andre, er forsvundet fra dig nu og for altid.

 

 

Opdagelsen

 

Hvis du kan opdage bare en eller to af de ting, du kom her for at “fatte”, og henlægge dem til evig tid, giver du dig selv en kolossal håndsrækning, fordi du begynder at få øje på dine julelege og vide, hvordan du skal ændre dem.  Når du opdager, hvad du laver her, bliver det en hel del morsommere at være her.

 

 

Denne artikel er lånt fra bogen “Excuse Me, Your Life Is Waiting”.


Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.