ET SANDT FORSTÅELSE AF JULEN

20 December 2020 | Julen, | Tags:

A Christmas Tree 131479781 3913970568626932 7636148784408285202 o

 

I nogle få uvurderlige dage, ved juletid, bliver du uvidende kendt med Kristus, for ved at ændre det ydre udtryk for dit væsen ved at ændre dine synspunkter på livet, hvis kun i et par dage, er du begyndt at forstå betydningen af Kristus og hvordan det kan omdanne, ikke kun dine egne liv, men også denne jord, som du lever på. Hvad I alle føler i julen, bør ikke være undtagelsen, men reglen, for i de få dage ved I måske, hvordan livet på denne jord skal leves gennem hele året. Denne følelse af velvilje over for alle mennesker skulle ikke kun eksistere i julen: den skulle være evig!

 

HELE ÅRET RUNDT

 

Vær derfor opmærksom på, at du med julen har ansvaret for at sige, at du vil få denne jul til at leve ikke en dag, ikke i en måned, men i et år. Det er op til dig at motivere dine væsener så, at du, forstærket af Kristus-lyset, vil erkende, at julens ånd ikke kun skulle eksistere på dette tidspunkt, men gennem hele året. Vær opmærksom på, at det er DIN udvikling og ingen andres, at det er DIN bevidsthed og ingen andre, der er ansvarlig for at bestemme den måde, du lever dit liv på resten af ​​året.

 

Denne jul, kan du begynde at føre dit liv, som det burde føres hele året, og når du først har nået det højdepunkt, når du har nået og oplevet det forståelsespunkt, kan du opretholde det, så du i fremtiden kan se tilbage og sige; virkelig, at du har været værdig til det, der er givet dig i en hellig tillid: Kristus-lyset !

 

ÆNDRING AF JUL

 

Jeg beder jer alle om at tænke på, hvordan I kan ændre julen, så den ikke bliver en fortidens jul, så den ikke bliver en jul af overbærenhed, af overskud. Lad det være en jul med ægthed glæde ved at give, ægte hjælp, ægte bevidsthed. Prøv at bruge de indflydelser, der regner ned på jer på dette tidspunkt, så I alle kan øge jeres bevidsthed, reflektere jeres Skabers kærlighed, så vil velvilje virkelig vende tilbage til denne Jord.

 

(Denne artikel er fra The Fantastic Teachings of Ramala.)

 

>> Oversat fra engelsk af Google + Jette Uhlott <<

 


Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.