DET GRUNDLÆGGENDE OM TRANSFORMATION — DEL 1

A transformation pic 117987940 3551682718189054 5486721385262560149 o

 

“Intet, vi nogensinde har forestillet os, er ud over vores kræfter, kun ud over vores nuværende kendskab til os selv.” (Theodore Roszak).

 

FØDSELS-PROCESSEN


Transformationen til New Age blev en gang beskrevet af Arcturians som fødsel af en planet (Jorden) til en stjerne i himlen. De sagde, at det er skrevet siden Babylon, at Jorden ville rejse ind i Aquarius-tidsalderen og blive en Edens have i universet. De forklarede også, at denne begivenhed foregik på grund af præ-visionen for jævndøgnene, og at Jordens position i denne universelle parade af stjerner blev styret af kræfter, der var højere, end vi kan forestille os.

Transformation intrigerer os bestemt, fordi disse meddelelser indebar en total ændring for både mennesker og jorden selv. Mestrene Kuthumi, El Morya og Sananda gjorde dette klart ved mange lejligheder. De talte om mysterier, nøgler og koder, der låste op for svarene på disse ændringer.

 

EN REJSE


Transformation, siger Kuthumi, er en rejse, som den menneskelige race har taget siden tidens begyndelse. Derfor er vi nødt til at forske på de gamle sandheder fra begyndelsen af den registrerede historie for at forstå transformation. Optegnelser og gamle biblioteker, såsom Alexandrias bibliotek, indeholdt meget af verdens visdom, men gennem handlinger fra uoplyste sjæle blev disse skatte og gaver ødelagt. Det, der ikke blev ødelagt, vil blive genopdaget i denne periode, for tiden er inde til at bringe disse sandheder til verden igen. Meget af denne gamle viden vil komme frem på samme måde som denne artikel.

 

MESTRERNE


Mestrene ser ud til at være medlemmer af en gruppe, der fører tilsyn med hele driftsplanen – i det mindste for dette afsnit af universet. Eftertrykkeligt siger de, at de arbejder for Gud. De er her for at sikre, at alle detaljer i denne plan køres efter planen. Gennem historien, da tiden var inde, har de kommunikeret med sjæle. De citerer endda Noah, der får besked om den kommende oversvømmelse, og at Johannes døberen  forudsiger den kommende Jesus, som eksempler. Disse historiske figurer modtog deres meddelelser på samme måde, som mange modtager denne form for information i dag.

 

DEFINERING AF BEVIDSTHED


Kuthumi forklarer, at transformation tager kvantespring omkring årtusindets drejning, men virkningerne er endnu mere synlige, når hver New Age begynder. Vibrationsfrekvenserne ændres automatisk efter planetenes og stjernenes præcession, og i denne videnskabelige bevægelse justeres bevidstheden også.

Disse mestre definerer bevidsthed som grundlaget for alt, hvad der er, for de siger, at Gud er tænkt og ud af tanken kom lys, hvorfra alle ting manifesteres. De siger også, at verden er et mikrokosmos af universet, som er vores makrokosmos. De siger, at alt er energi, og at energi er lys.

 

LYS ENERGI


Ud af denne Lysenergi kom lydenergi i den oprindelige skabelse. Og ud af lys og lyd kommer dannelsen af alt det, der er. Hvert objekt, uanset om det er fast, flydende eller gas, har sin egen kode, som er en vibrationsfrekvens. Denne vibration er skabt ud af lys. Da mennesker indeholder en bevidsthed, der kan kontrolleres, og da bevidstheden tænkes, er hvert individ faktisk en medskaber med det guddommelige.

 

 

Del to følger ….

(Denne artikel er fra “The Light Shall Set You Free”.)

 

>> Oversat fra engelsk af Google + Jette Uhlott <<


Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.