SANDHEDEN OM MARIA MAGDALENE

 

A Magdalene pic external content duckduckgo com

 

Magdalene var også en reinkarnation af LADY NADA,  Mester af den 6. stråle af kærlighed og medfølelse.


Det er ekstremt vigtigt, at denne sandhed afsløres nu, at Maria Magdalene var højt indviet og præstinde for DEN HELLIGE ILD i sit liv med Jesus. Hun havde en meget høj grad af evolutionær opnåelse. Sammen med Mother Mary var hun hos Jesus, for at holde energien fra det guddommelige feminine på hans vegne, under hans tjeneste i landet Galilæa og ved hans korsfæstelse. Hun var bestemt IKKE den “synder og prostituerede” som afbildet af lærde fra de tidlige kirker. Denne benægtelse af det guddommelige feminine er en af de største løgne, der uretfærdigt er blevet pålagt og har præget menneskehedens bevidsthed i de sidste 2000 år.

 

Maria Magdalene blev uretfærdigt diskrimineret af de tidlige “kirkens fædre” i deres forsøg på, endnu en gang, at dæmpe energien fra det guddommelige feminine i de kommende generationer. De søgte at opretholde kontrol over det, de frygtede mest, energierne fra vor “guddommelig mor”, som Maria Magdalene repræsenterede på det tidspunkt sammen med Mother Mary, Jesus’ mor. Både Mother Mary og Maria Magdalene var meget højt indviede af Isis’ Templer og havde den krævede opnåelse for at holde denne energi, mens Jesus udførte sin Hellige Mission. Det er tid for menneskeheden at åbne deres hjerter for Maria Magdalenes kærlige energier, se hende for hvem hun virkelig er – og glemme de ondsindede løgne, der blev opfundet mod hende.

 

(Fra bogen “De syv hellige flammer” af Aurelia)


>> Oversat fra engelsk af Google + Jette Uhlott <<


Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.