ANGÅENDE FRYGT OG ANGST

24 April 2019 | Angsten,Frygt,Uncategorized | Tags: ,

 

A FEAR PIC 30441589 1882540195103323 6535422533393448960 o

VIDSTE DU, AT FRYGT ER EN FØLELSE, SOM VI UBEVIDST HAR INSTALLERET I OS SELV, FORDI VI HAR GLEMT, HVEM VI ER….

Måske er det for svært for folk at acceptere eller endda forstå, at al frygt i realiteten har oprindelse i et stade af uvidenhed og sinds-kontrol. Frygt er en følelse, som vi ubevidst har installeret eller programmeret i os, fordi vi har mistet opfattelsen af hvem og hvad vi virkelig er.

SINDSTILSTAND

Når bevidstheden om vores “væren” sandhed vender tilbage til os, går vores frygt langsomt ud i glemsel, og kærlighedens kraft, den sande kærlighed, begynder at genoprette sig fuldt ud. For hvad er frygt andet end at elske den anden side af mønten (+ og -). De to er fuldstændige modsætninger. Så det er tid til at indse, at frygt er faktisk en sindstilstand. Og man har valg til at vælge at leve, tænke og udfolde sig med kærlighed eller ej.

FIRE VITALE SPØRGSMÅL

For at overvinde fuldstændig frygt af enhver art må du først opdage, hvem du virkelig er, og anerkende det. Derfor er det så vigtigt at tage genopdagelses-vejen, lære om livets fakta … og jeg henviser ikke til fuglene og bierne! Jeg er sikker på, at mange af jer har hørt om de fire livsvigtige spørgsmål: (1) Hvem er jeg? (2) Hvorfor er jeg her? (3) Hvor skal jeg hen? (4) Hvad er meningen med livet? 
Dette er de første spørgsmål, der skal besvares og forstås for at opnå sejr over al vores frygt. Den tro vi har på, at vi er adskilt fra vor Skaber / Gud, er en vigtig faktor, der forårsager stor usikkerhed, angst og frygt – for det “ukendte”. Det er tid for alle at vågne op og indse, at vi absolut IKKE, på nogen måde, er adskilt fra vores Gud og Skaber. Vi er en del af SKABERENS glorværdige væsen og at vide dette, burde bringe meget trøst og tillid til vores liv.

VORE GUDDOMMELIGE FORÆLDRE

Når vi endelig indser, at vi er under beskyttelse og vejledning af en hengiven forælder, bør vi være i stand til at give slip på vores almindelige frygt, da denne såkaldte “frygt” simpelthen er skabt i vores eget sind og sædvanligvis ved vores forkerte tænkning, som igen påvirker vores følelser. At vende vores tanker indad for at kommunikere med vores guddommelige forælder og søge den hjælp og vejledning, vi har brug for, er den fremmeste løsning på at opløse nogen som helst frygt. At lytte til vores intuition er at lytte til den guddommelige stadige, stille stemme i vort guddommelige indre.

DEN UNDERSØGENDE MIND

Du tror måske, at jeg generaliserer for meget om denne “frygt-faktor”, men tro mig, det gør jeg ikke. Jeg ved meget om frygt og i mine yngre dage har jeg oplevet det ganske ofte. Den eneste vej uden om og fri af frygt er at stå ansigt til ansigt med frygten, stille spørgsmål til årsagen til frygten og udfordre frygten derefter. Lad det vide hvem der er chef. Accepter, at det er et trick fra dit underbevidste sind, som er blevet fejlagtigt programmeret alt for længe, og som nu har brug for et nyt program. Ved at være stærk og bestemt kan man opnå dette og især ved hjælp af dit højere selv og højere bevidsthed, der vejleder dig. En stor mester sagde engang … “Der er intet at frygte, kun “frygten” i sig selv! Det mest magtfulde våben, dit lille ego eller personlighed har over den “virkelige dig” er frygt. Bliv fortrolig med at kontakte din sjæl. Lad dig selv styre af din sjæl og ikke dit ego (kropsbevidsthed). Du vil blive forbløffet over, hvordan dit liv vil ændre sig og hvordan angsten og frygten bare falmer væk. Iagttag dine tanker og hold fokus på de gode ting i livet, dette vil skabe al den positive energi, som du behøver.

Namastè.

(Oversat fra engelsk af Google + Jette Uhlott).

 


Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.