FORSTÅ PRINCIPPET FOR DEN GUDDOMMELIGE FEMININE

 

 

 

A Divine Feminine pic external content duckduckgo com

 

Moderen / materen er skabt af de fire grundlæggende elementer – ild, luft, vand og jord. Det er lektioner af disse elementer, som vi som børn af moderen – hvilket betyder Guds børn på planeten Jorden – skal mestre. Vi skal opleve og mestre de udfordringer, de fire elementer giver os.

 

 

INDFLYDELSER AF ELEMENTERNE

 

Et kort resume af påvirkningen disse fire elementer har på menneskeheden er som følger: Ild-elementet lærer os om “Ubetinget kærlighed”; Luft-elementet lærer os, hvordan vi kan eksistere og opføre os med “Broderlig kærlighed og medfølelse”; Vand-elementet lærer os “Selvkontrol over vores følelser”; og Jordelementet vil lære os “Service til andre i en ånd af velvilje”.

De 4 elementer er også forbundet med 4 lag bevidsthed. Disse bevidsthedsplaner hører til og fungerer i vores “mater kosmos”. Men vi kan opnå den nødvendige mestring over disse elementer ved at opleve, anerkende og udtrykke Gud (eller godhed) gennem deres udfordringer og kvaliteter.

 

 

DE 4 BEVIDSTHEDSPLANER

 

De 4 bevidsthedsplaner er: Ubevidsthed, Underbevidsthed, Bevidsthed og Højere Bevidsthed. Alle disse bevidsthedsniveauer er “en del af og pakken” af den samme pakke – Guds bevidsthed !! Denne Guds bevidsthed begynder at udfolde sig i os, når vores åndelige udvikling udvides.

For at opnå friheden og udviklingen fra Jordens ‘skolegang’ er det nødvendigt for hver sjæl at opleve og mestre de forskellige discipliner, som elementerne på denne planet vil lære os. På denne måde kan vi vokse og udvide vores bevidsthed yderligere. Og det er derfor, vi fortsætter med at inkarnere her på planeten Jorden.

Vi må forstå, at Gud har givet en del af “sig selv” i vores materielle verden. Bare overvej ordet “materiel”. Mater = Moder. Vores verden er verden af “Form” og dermed udtrykket Mater / Moder Kosmos. Faderaspektet ved Gud er Ånd og er derfor kendt som det åndelige kosmos.

 

 

VORES LÆRER

 

Det er helt naturligt, at man først identificerer sig med den guddommelige mors aspekt og hendes principper. Før vi gør det, vil vi ikke være i stand til at forstå Fader-aspektet ved Gud. Moderen er vores lærer, fyldt med medfølelse, intelligens og visdom. Vi identificerer os med hende i vores hjerter, hvor Moderflammen (eller Guds gnist) brænder konstant. I hjertechakraet og basischakraet (over halebenet) har Gud placeret denne feminine energi eller en del af sig selv.

Efter at have placeret en del af sig selv i enhver menneskelig krop, bør det sige sig selv, at vi skulle respektere vores “templer” og holde en høj standard af renhed både i og omkring os. På denne måde kan vi udstråle og manifestere det guddommelige her på jordplanet. Med en tæt og bevidst kontakt med den guddommelige Moder opnår vi den visdom og oplysning, der er nødvendig for at bryde vores karmiske hjul og “fængsling” her på Jorden, og ved at gøre dette,  kan vi fortsætte vores udvikling gennem Guds evige kosmos.

 

 

MODERS FUNKTION

 

Moderen er personificeringen af de grundlæggende elementer. Hun er selve Helligånden, der bevæger sig over og påvirker alt liv på vores planet.Selve essensen af  guddommelige Moder er livets vand, visdom, kærlighed og fred.

Nu viser Moderen sig i mange forklædninger. Hun er vores lærer og eksaminator. Hun vil optræde i mange former og situationer for at teste os, og alligevel for at styrke vores sjæle gennem disse test. Hun gør netop dette ud af sin kosmiske kærlighed for at forberede os til vores endelige indvielse. Denne sidste indvielse er vores “forsoning” eller forening med Lyset eller Gud, kendt som det hellige ægteskab med den kosmiske Kristus. Denne hellige forening er resultatet af vores opnåelse af kosmisk bevidsthed, og det er den sidste sejr over død og genfødelse.

 

 

DEN STØRSTE OPGAVE

 

Moderens største opgave er at lære os ikke at blive knyttet til jordiske ting eller forhold. For ikke at stole på livet på dette jordplan eller den tredje dimension under nogen som helst omstændigheder … og det inkluderer endda effekten af Jordens fire elementer og deres tilsvarende bevidsthedsniveauer.

Moderen vil gerne lære os, hvordan man opnår fuldstændig herredømme over disse grundlæggende elementer med deres tilsvarende udfordringer og “lavere kroppe”. På denne måde vil vi være i stand til at mestre livet i den materielle verden – formens verden – og derved afslutte vores skolegang for sjælen her på planeten Jorden. Vi vil så være berettiget til at fortsætte vores sjæls udvikling gennem hele Guds fantastiske skabelse.

 

Det følgende illustrerer, hvordan de fire elementer svarer til vores fire underlegemer, der udgør auraen.

 

Element: Ild – Krop: Etherisk / hukommelse – Lektion: Ubetinget kærlighed

Element: Luft – Krop: Psykisk – Lektion: Broderskab / samarbejde

Element: Vand – Krop: Astral – Lektion: Selvkontrol over følelser

Element: Jord – Krop: Fysisk – Lektion: Service med en goodwill

 

>> Oversat fra engelsk af Google + Jette Uhlott <<

 


Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.