INGEN “OFRE”, INGEN “SKURKE”

A Buddha Pic 260f934218d1e0f6d508608b6a0c8603

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VIDSTE DU, AT DER HVERKEN ER “OFRE” ELLER “SKURKE” I DENNE VERDEN?


Men …. Hvordan kan de af os, der søger at hæve vores egen bevidsthed og forsøger at assistere med at hjælpe med at hæve bevidstheden hos menneskeheden, udvide denne forståelse?

 

Svar:- Tale med menneskeheden om skabelsesværktøjerne. Tanker, ord og handling. Dette er de enheder, som du opretter din mikro-virkelighed med. Disse værktøjer er perfekte. De er meget effektive.

 

Hvad du tænker, hvad du siger, og hvad du gør skaber oplevelsen, som du kalder “dig” og betingelserne og omstændighederne i dit liv.

 

Det er som jeg altid har sagt: Hvis du tror, at du er et offer, siger, at du er et offer og handler som om du er et offer, vil du opleve dig selv som ET OFFER på trods af det faktum, at du ikke er det.

 

Det samme vil være tilfældet, når du beslutter at markere andres oplevelse. Hvis du tror, at en anden er et offer, og handler, som om denne person er et offer, vil du opleve den anden person som et offer på trods af det faktum, at han eller hun ikke er det.

 

Det er umuligt at være et offer for omstændigheder, du selv skaber. Husk altid det.  For at være et offer for omstændigheder skal du sværge, at du ikke har oprettet dem. Men dette fortæller en løgn om dig.

 

Du skaber alle omstændighederne i dit liv. Hvis du skaber dem på et bevidst niveau, vil du være opmærksom på det. Hvis du opretter dem på en underbevidsthed eller super-bevidst niveau, kan du måske ikke. Men … DU VIL IKKE DESTO MINDRE HAVE SKABT OMSTÆNDIGHEDERNE.

 

Alle mestre ved dette, og det er grunden til, at ingen mester nogensinde peger fingre af en anden person og siger: “Du gjorde dette mod mig.”

 

Alligevel kan du opleve, hvadsomhelst du vælger. Du kan opleve, hvad du er kommet til at vide om, hvem du er, som et resultat af dit liv i det åndelige område før din fødsel, eller du kan opleve noget andet end det, noget mindre end det. I dette, som i alle sager, har du fri vilje.

 

(Et uddrag fra bogen “Home With God”.)

 

> Oversat fra engelsk af Google + Jette Uhlott.<

 

 


Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.