EFTER DIN OPVÅGNING

26 June 2020 | Opvågning | Tags:

 

A Divine Mother pic 106002581 3385433544813973 5860321939785970881 n

 

”Der er endnu en vej, der skal påskønnes efter jeres opvågning, hvis du vælger den, kan den løfte og hæve dig op og ud af begrænsningen af menneskelig strid og hæve dig til den højeste vibration af Lys & Kærlighed, til en sti af højere bevidsthed.

 

Det kaldes “Stien til at blive dit sande selv på Jorden” (Blue print), også kendt som “opstandelsens sti.” Når du påskønner denne sti, udfoldes en stor opståen- og udvidelsesaktivitet i dit sind og dine følelser, din bevidsthed og i sidste ende din fysiske iklædning. Du er vågen, dit liv opfordrer dig til at rejse dig nu og blive på Jorden til dit ægte herlige selv, ‘JEG ER’, individualiseret af Moder/Fader Gud.


Det er en sti, hvor du begynder at opleve dig som født på ny, som et lynnedslag af pludseligt lys i dit sind, stor udstrømning af kærlighed i dit væsen, alt det, der forbereder dig i centrum af din bevidsthed til at komme ind i det hemmelige hjerte af din Guds natur og at passere gennem ‘Døren til alt’, hvor du vil drikke af livets vand, den største kærlighed for alle, mors kærlighed, den himmelske mors kærlighed, nu individualiseret, som din sjæl. Når denne kærlighed begynder at udtrykkes gennem dig, vil den afsløre sit nærvær, og den vil pleje og opfylde alt, hvad dit sind vover for at blive genfødt. Din sjæl er det hellige skød af den guddommelige moder i vores univers, individualiseret, ligesom Kristus er Faderens individualiserede sind. “

 

>> Fra Mother Akasha <<

 

(Oversat fra engelsk af Google + Jette Uhlott).


Andre indlæg:Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.