UNGDOMMEN OG DEPRESSION

25 April 2019 | Depression,Ungdommen | Tags: ,

 

A abc pic confused

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


HVORFOR ER VORES UNGDOM SÅ OFTE DEPRESSIVE

NU OM DAGE??

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Personligt tror jeg, at der er mange grunde, men en af hovedårsagerne, for mig er selvfølgelig manglen på bevidst at vide om eller anerkende deres åndelighed – deres sande identitet.

Selvfølgelig, på et højere niveau af deres væsen er de meget opmærksomme på, hvem de er, men på en eller anden måde ved manglende opmuntring i deres daglige omgivelser, er forbindelsen midlertidigt tabt.

Denne kløft i forbindelse med deres åndelige bevidsthed forårsager dem meget forvirring og frustration. Dybt inde i sig selv er de bevidste om, at noget ikke er helt rigtigt, noget mangler i deres liv, og de kan føle det.

Dagens ungdom og børn har været og bliver født med en visdom og en bevidsthed, på forhånd forud for, hvad de fleste af os voksne er begavede med. De har en helt anden dagsorden og mission i deres levetid end dem, vi voksne har inkarneret med. Så det er manglen på forståelse og interesse for at opdage deres mål i livet, der forårsager deres smerte og elendighed.

Desværre forsøger vores hele samfund og uddannelsessystemer, at tvinge en norm og dagens ungdom til “norm” for, hvad vi anser for den nødvendige, korrekte og gavnlige viden til vores ungdom. Derfor konflikten. Det er virkelig som at forsøge at sætte en firkantet blok i et rundt hul.

Ikke desto mindre betyder det ikke, at både forældre og skoler bør slippe behovet for at hjælpe med at udvikle et barns karakter i retning af god manerer, høflig og retfærdig adfærd, ærlighed og broderlig kærlighed. Alle disse er virkelig vigtige menneskelige karakteristika.

Hvad der er brug for i dag er en revision af viden om essensen og livets kilde. Lære om livets mening og formål. Lære om hvorfor vi alle er her. De tre vigtigste spørgsmål, dukker op, som alle har brug for at spørge om: – Hvem er jeg ?? — Hvorfor er jeg her?? – Hvor skal jeg hen? Indtil mennesket lærer at opdage og acceptere svarene på disse spørgsmål, vil konflikt, tristhed, forvirring og depression helt sikkert blomstre.

 

Namastè.


(Oversat fra engelsk af Google + Jette Uhlott.)Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.