MAN MÅ SKABE MED SYNKRONICITET

29 October 2012 | Med-Skaber | Tags: , ,

Angels  medium images

 

Hele målet for dette liv, det ENESTE mål, er at lære at leve indefra og ud.  Så længe vi ikke har lært at stole på vores vejledning, lever vi udefra og ind, fordi vi ikke er i kontakt med vores kildeenergi.  Synkronicitet er dit DIG i aktion.

 

Tegnene

 

Vi ønsker alle at vide, om et eller andet nyt, vi har gang i, virker.  “Hvordan kan vi egentlig være sikre på, at alt dette med energi virker??  Bortset fra rent faktisk at FÅ vores ønske opfyldt hvordan kan vi så vide det??”

 

Gennem tegnene, tegnene, TEGNENE;  de bliver de indlysende beviser for, at dette virkelig fungerer.  De udgør den bekræftelse, vi alle søger.  Når du først har lært at opdage tegnene, bliver det hele mere spændende og morsomt end et uge-kort til Disneyland.  Hvorfor??  Du er lige blevet troldmanden Merlin.

 

Samtidighed

 

Når først du har sendt dit ønske af sted på en bølge af have det godt-energi, går der to ting i gang samtidig :

1.   Ideer begynder at dukke op i hovedet på dig.

2.   Synkroniciteterne holder deres indtog.

 

I en tidligere artikel (Det Handler om Tillid), har vi allerede talt om det første, om at lytte og sætte den indre hørelse på automatpilot, så den er indstillet på indkommende data.  Og vi har talt om at lære at stole på det, der viser sig, og om at kunne afgøre, om det er en inspireret idé fra dit udvidede Selv eller bare endnu et stykke frygtpræget skrammel fra din gamle programmering med den samfundsbetingede bevidsthed.

 

Men vi har ikke talt så meget om synkronicitet.  Det tætteste, ordbogen kommer på det ord, er samtidighed:  “Den egenskab at være samtidig; den kronologiske ordning af historiske begivenheder og personer så der er tale om sammentræf.”  Ja, vi ved jo, at der ikke findes noget, der hedder sammentræf, men ikke desto mindre er det sådan, synkronicitet ser ud.  Ting begynder at ske.  Der er “sammentræf” i hobetal.

 

Et Eksempel

 

Jeg har aldrig været nødt til at tage særlig hensyn til min vægt, men for ikke så længe siden begyndte jeg a tage på tilsyneladende uden grund.  Jeg sendte et opråb ud til universet i den HENSIGT at få et hurtigt svar.  Cirka en uge senere var der en veninde, der ringede til mig om en artikel, hun havde læst i et sundhedsblad om betydning af solskin, og hvad det indebar for os, som boede i et koldt klima.  Den fortalte om, hvordan nogle menneskers stofskifte nedsættes dramatisk uden solskin.  Jeg begyndte straks at gå i det lokale solarium, og i løbet af en måned havde jeg tabt alle de kilo, jeg havde taget på, uden at ændre min kost.  Ganske kort inde i telefonopringningen fra min veninde vidste jeg, at universet gav mig et tegn, og at jeg skulle lytte opad.  Det gjorde jeg.  Det virkede.

 

Andet Eksempel

 

En af mine venner sendte et ønske ud om et nyt og bedre job, noget andet end hans nuværende, der bestod i at sælge forsikringer.  Selv om han godt kunne lide forsikringsbranchen , hadede han at være sælger.  Men da han begyndte at få brochurer om computere, computerprogrammering og computerreparation, troede han, at universet var gået fra snøvsen.  Så gik han til en fest og mødte en fyr, som designede hjemmesider til internettet.  “Okay, okay, jeg lytter,” sagde han til sig selv.  Ganske rigtigt, hans nye ven søgte nogen, som kendte forsikringsbranchen og kunne hjælpe ham med at designe hjemmesider for en stor ny kunde fra en kæmpemæssig forsikringskoncern, han lige havde fået.  Han tog stillingen.  Universet havde sendt tilstrækkelig mange excentriske signaler til at få hans opmærksomhed.  Resten var nemt.

 

Hjemmearbejde

 

Vælg et MEGET simpelt ønske, som at få LIDT anderledes musik i huset eller LIDT nyt dækketøj eller en LIDT anderledes type kaffe.  Vær Vågen og begynd at tale om det med alle mulige, også dig selv.  Udarbejd en drejebog.  Føl det. Gå op i det.  Begynd så at HOLDE ØJE MED tegn.  Hvor hurtigt universet reagerer, handler om, hvor meget “have det godt-energi” du har investeret i det.

 

Vær tålmodig.  Lad være med at forfalde til tanken “hvor-bliver-det-af”.  Bliv ved med at skrive på drejebogen til din nyanskaffelse og begynd at HOLDE ØJE MED (og lytte efter) tegn.  En ugebladsannonce?? Et fjernsynsprogram?? En opringning fra en ven?? En impuls til at tage et sted hen??  I samme øjeblik du har givet dit ønske seksten sekunders åben-ventil-energi, går universet i gang.  Det bringer dig fingerpeg, tegn, glimt, vink og antydninger på et mylder af forskellige og undertiden skøre moder.  Vær Vågen!!

 

Denne artikel er fra “Den Store Spirituelle Legebog”


Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.