BEVIDST SKABELSE SKAL PLANLÆGGES

Earth

Bevidst skabelse er intet andet end den målrettede styring af de rene, positive, højfrekvente vibrationer, der stammer fra have det godt-tanker.

 

De Fire Trin

 

Trin 1   –   Find ud af, hvad du ønsker

Trin 2   –   Find på baggrund af dette ud af, hvad du ikke ønsker

Trin 3   –   Sørg for at komme ind i følelsen af det, du ønsker

Trin 4   –   Hav til hensigt  —  og tillad  —  at det sker

 

Det er alt, hvad der kræves.  Enkelt, men ikke nemt.  Vi har et helt livs såkaldt “normale” følelser, der skal ændres.  Der er generationers “normale” tankegange, reaktioner, anklager, kampe, som skal ændres.  Vi skal oven i købet ændre vores behov for at det skal gøre ondt.  Men den gode nyhed er, at vi KAN  gøre det, simpelthen ved at ændre den måde, vi tænker på et givet øjeblik… hvilket ændrer den måde, vi føler på… hvilket ændrer vores frekvens… hvilket ændrer den måde, vi vibrerer på… hvilket ændrer den måde, vi tiltrækker på.

 

Elektromagnetisk Tiltrækning

 

Vi er elektromagnetiske væsner, og vi tiltrækker begivenheder, mennesker, steder og ting med de vibrationer, vi udsender.  De vibrationer som enten er høje og hurtige i kraft af positive, glade åben-ventil-følelser eller lave og langsomme i kraft af negative, skuffede lukket-ventil-følelser, strømmer ud af os hvert minut hver eneste dag for at finde de frekvenser, der matcher dem, og ad magnetisk vej trækker dem hjem til os.

 

Vi tiltrækker det, vi har opmærksomheden rettet mod, fordi det etablerer vores magnetiske vibrationer.  Og den tankeform, der bliver skabt, når vi har opmærksomheden rettet mod noget hele tiden, vokser og vokser og vokser bare.  Jo mere, vi tænker på det, jo større og stærkere bliver den (magnetisk).  Hvis det er en overbevisning, vi har haft hele livet, er den stor.  Hvis det er vores økonomi, som har været dårlig i en evighed, er den stor.  Så hvordan vender vi et helt livs negative tanker, vi opfatter som normale?? Hvordan fejer vi generationers negative overbevisninger om skyld og forfølgelse og afsavn og uheld og tilfældighed og uværdighed væk??

 

Vær Opmærksom

 

Først må du huske på, at vi skaber ved at vibrere.  Jo gladere du er,  jo bedre er de ting, du tiltrækker.  Dernæst skal du huske på, at du ikke både kan blæse og have mel i munden;  du kan ikke tænke på afsavn og så forvente at få guddommelig hjælp.  Men når du vibrerer på en bølgelængde med glæde, vibrerer du og dit inderste væsen sammen.  Du er synkron med den større Dig, og det er derfor, det er så rart at have det godt.

 

Først og fremmest skal du begynde at være opmærksom på, hvad du føler, for der findes kun to følelser:  DEN ENE FØLES GOD, DEN ANDEN FØLES DÅRLIG. Det vigtigste, du kan gøre i løbet af en dag, er bevidst at udsende energi, der føles god.  Hvis du er flad ( der sker ingenting, intet bevæger sig, og du føler hverken det ene eller det andet,  hvilket nogenlunde er vores normale tilstand), tiltrækker du negativitet.   Få energien til at strømme.  Få frekvenserne op.  Sørg for at forandre dine vibrationer/frekvenser.

 

Dit Væsens Vibrationsmønster

 

En gang i timen skal du, blot i nogle få minutter, beslutte dig for at have det godt med et eller andet.  Hvad som helst!!  Hvis du gør det en gang i timen i bare seksten sekunder uden NOGEN form for negativt input,begynder du at ændre på hele dit væsens vibrationsmønster, uden at du er nødt til at grave i gamle overbevisninger eller holde øje med alt, hvad du siger eller tænker.

 

Se dig selv som en magnet, og lær at føle.  Når du er sensitiv over for, hvad du føler, får du altid vejledning.  Føler du dig godt tilpas??  Så er du i kontakt med dit inderste væsen.  Føler du dig dårligt tilpas?? Så er du ikke synkroniseret.

 

Lige Tiltrækker Lige

 

Tanker, der minder om hinanden, tiltrækker hinanden ad magnetisk vej.  Når du tænker på noget rart, bliver andre tanker med samme vibration trukket hen til den rare tanke.  Lige tiltrækker lige.  Universet hører ikke dine ord, kun dine vibrationer.  Når du derfor er i en tilstand, hvor du fokuserer på noget, der gør dig vel til mode, er du i en tilstand, hvor du skaber bevidst og positivt.  Du har kontrol over dit liv.  Du er i harmoni med dit udvidede selv.

 

Er du i en ubehagelig situation??  Det er din vibration, der har anbragt dig i den.  Vil du ud af den??  Så er det tid til at ændre dine vibrationer og tage den ærefrygtindgydende gennemslagskraft, der er din, i brug.  Lær at åbne din ventil (din kanal).  Lær kun at handle ud fra følelser.  Lær hele tiden at spørge dig selv:  “HVORDAN HAR JEG DET?  ER MIN VENTIL ÅBEN ELLER LUKKET?”

 

Denne artikel er fra “Den Store Spirituelle Legebog”.


Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.