Den fantastiske lære fra Ramala

ram0

Indledning

”En skole på Jorden der lærer om Himmelske Sandheder”

Efter min mening er læren fra Ramala så vigtig en lære at den fortsat må videregives til menneskeheden.  Budskaberne kan bedst forstås hvis de bliver læst med både et åbent sind og hjerte.

 

 

Ramala er et center i Glastonbury, England og dog stammer navnet Ramala også fra en gruppe af åndelige bevidste sjæle, der over flere år har modtaget og kanaliseret kommunikation fra den Universelle Bevidsthed.  Den Universelle Bevidsthed arbejder igennem sindet af den modtagende ”kanal” (person) i gruppen, som skal videregive disse åbenbaringer til menneskeheden.

 

 

Fordi jeg gerne vil dele denne lære fra Ramala med dig, og fordi det kan tage lidt tid at fordøje denne vidunderlige lære, har jeg tænkt mig, her på min hjemmeside, at udgive et budskab med jævne mellemrum.

 

Kære læser, Jeg håber at du vil nyde indholdet og jeg ønsker jer rigtig god læselyst….

 

 

[Klik her for at læse: Den fantastiske lære fra Ramala – Kapitel 1]


Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.