YESHUA SENDER EN MEDDELELSE

A Yeshua Pic  Large 115473955 10157624267197737 6653148936710143097 n

 

Husk Guds lys fejler aldrig, og alt hvad der sker i din verden i dag er faktisk til gavn for hele menneskeheden.


For at forstå denne verdenssituation må man vurdere, HVORFOR ting sker i dag, som de gør. Der er visse ændringer, der skal ske for at oplyse og vække den højere bevidsthed i menneskeheden. Dette vil medføre pludselige og uventede begivenheder, der slet ikke er behagelige for den generelle befolkning.

 

Disse kommende begivenheder ryster menneskeheden helt ind til kernen, og disse forestående begivenheder nærmer sig tæt på, som en storm, der nærmer sig land eller by, her vil det blot påvirke hele planeten.Betragt denne begivenhed som den absolutte renseproces, der er meget nødvendig for menneskehedens fremskridt og udvikling. De, der har ører at høre og øjne til at se, bør følge denne advarsel. Vær opmærksom, vær vågen og vid, at alt er godt for dem, der arbejder og lever i lyset. Vær ikke bange, for Gud forlader ingen, der elsker og deler hans / hendes kærlighedslys ubetinget med alt liv og skabelse.
Nuvel, vær ved godt mod og vid, at for mange af jer er jeres mission her på denne planet næsten færdig, for andre er den bare lige begyndt.

 


>> YESHUA <<


( Oversat fra engels af Jette Uhlott ).


 


Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.