FORSTÅ UNIVERSELLE LOVE….

05 December 2019 | Universelle Love | Tags:

A UNIVERSE PIC 78408300 2869683226389010 5700116918342516736 n

I tusinder af år har folk skrevet, at Aquarius Tidsalder vil være en tidsalder med broderlig og søsterlig kærlighed. Dette er tilfældet, fordi Vandmandens vibrationsfrekvens (i forudgående af jævndøgnene) har en højere note og vibrerer tættere på lysets hastighed.

 

 

AQUARIUS-ALDER

 

 

Når vi går ind i denne tidsalder, påvirker de højere lysfrekvenser alle på Jorden. Disse vibrationer får alle systemer, der er bygget på lavere frekvenser (korruption, grådighed, løgne, forvirring, selvcentrering osv.) Til at falde. Uddannelsessystemer, virksomheder, politiske strukturer og regeringer, der alle bygger på selvbetjenende principper, for eksempel smuldrer, kun for at blive genfødt gennem enorm smerte til højere former.

 

På denne måde er vi vidne til ”verdens ende”, og vi anerkender ikke engang det, vi ser. Når vi står på tærsklen for vandmandens tidsalder, kan vi kun undre os over, hvor lang tid det vil tage at overskride smerten og lidelsen i verden. Tanken om at bevæge sig ind i en verden af enhed, kærlighed og lys med produktive, glade og bemyndigede mennesker skal være nok til at få os til at komme i gang med det samme.

 

 

VIDEN ER MAGT

 

 

Viden er magt. Viden indeholdt i disse artikler giver grundlaget for at ændre verden og opbygge vores egne veje til mestring. Lad os håbe, at menneskeheden bruger denne viden med omhu denne gang. De opstegne riger og karmiske bestyrelser ser ikke for venligt på sjæle, der misbruger det. For der er regler, der ledsager mestring.

 

Den første regel er, at når vi først har fået kendskab til lovene, har vi ikke de samme rettigheder som andre, der ikke forstår dem. Iboende at lære og anvende lovene er ansvaret for at bruge dem rigtigt. Bevidst misbrug af lovene for at bringe skade eller lidelse til andre bringer en hurtig, intens tilbagevenden af Karma til den vildfarne sjæl, der misbruger energien. “Lov om ti gange tilbagevenden” gælder for misbrug af energi, nøjagtigt som for den rigtige anvendelse af energi.

 

Brug derfor denne viden med omhu !! Vid, at du er blevet advaret, og at belønningen og straffen vil være retfærdig. Vandmand står også for retfærdighed – enhver tanke, enhver handling er ansvarlig. Energierne på denne planet er ændret, og hver eneste handling vil medføre næsten øjeblikkelig tilbagebetaling eller gengældelse. Denne tidsalder vil ikke lade en sten forblive ureturneret ret længe.

 

Så lad os begynde ….

 

ALT ER ENERGI

 

 

For at forstå universelle love skal vi først forstå, at alt er ENERGI, og at energi bevæger sig cirkulær. For at illustrere dette punkt, forestil dig at bevæge dig ud i universet. Se stjernesystemerne bevæge sig langsomt på en elliptisk, spiralformet måde. Se præcessionen af equinoxes, der bevæger Jorden gennem Ages of Aries, Fisk, Aquarius osv. med Jorden tilbage i mere end 2.000 år i hver tidsalder. Indse, at alt bevæger sig og udvikler sig på en CIRKULÆR måde. Tænk på vores solsystem og forestil dig, at alle planeter kredser rundt om solen i rotationsmønstre. I mindre skala skal du se Jorden rotere rundt om solen hver 365 dage og vide, at alt her også bevæger sig på en CIRKULÆR måde. Tænk nu på Jordens magnetfelt, der er repræsentativt for andre former for energi på Jorden. Indse, at magnetlinjerne også flyder CIRKULÆR. Dette gælder også Jordens andre energifelter, såsom de elektriske felter.

Endelig ved at tage dette koncept til det mikroskopiske niveau, hvis cellevæv blev taget fra huden og placeret under et højdrevet mikroskop, ville det trænede øje observere elektroner, der spinder rundt om atomernes kerne, også på en CIRKULÆR måde.

 

 

BEINGS OF LIGHT (Energi)

 

 

Når vi tager denne logik til et endnu mere mikrokosmisk niveau, kan vi identificere os som hvirvlende masser af energi og bevidsthed. Med andre ord, hvis vi kunne se os selv i vores ægte former, ville vi se os selv som energivæsener i lys, der udsender lyde, der er uhørlige for det menneskelige øre. Elektromagnetiske felter ville snurre rundt os på en CIRKULÆR måde, og vores auraer ville være strålende.

 

Hvor fører denne logik hen ?? Det er enkelt – ALT ENERGI KØRES I CIRKLER. Hvis vi er energibesætninger i Lys, og hvis al energi bevæger sig på en cirkulær måde, så er vi generatorer og skabere af alt, hvad der sker i vores liv. Sagt med andre ord, som den kloge Mester, Jesus, engang sagde: “Det, du sår, er det, du høster”. En anden forklaring på dette fænomen udtrykkes i det moderne ordsprog: Hvad der går rundt, kommer rundt!

 

(For at læse mere om dette emne af universelle love skal du klikke på følgende link –

 

http://cygnusent.blogspot.com/…/introduktion-to-universal-l… eller følge op på det alternative websted –

https: //cygnustudies.blogspot.com/)

 

>> Oversat fra engelsk af Google + Jette Uhlott <<

 


Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.