GLEM ALDRIG DIN SANDE IDENTITET

A multi dimensional Being images

 

 

 

 

 

 

 

 

 

GLEM ALDRIG DIN SANDE IDENTITET…

 

“Vi er multidimensionelle væsener. En dimension er et frekvensområde. Det betyder, at en del af os kan sidde fast i lavfrekvente negative følelser, mens en anden del udstråler medfølelse og kærlighed til universet.

 

Den første dimension er mineralriget, hvor nye ideer er rodfæstet.

 

Den anden er planteverdenen, som har brug for lys for at vokse. Lys indeholder åndelig information og viden.

 

Den tredje dimension er dyreriget. Meget materialistiske og negative mennesker er også i denne dimensionale frekvens og har ofte glemt deres guddommelige forbindelser. Med Atlantis fald, faldt vi ind i dette meget tætte og langsomme frekvensbånd, dimension og således var vi virkelig fastlåst i mørketiderne, da sløret af amnesi kom ned, og vi glemte vores egen guddommelighed.

 

Vores planet er nu stigende og har allerede overskredet den fjerde dimension. De, der stadig er inden for den fjerde dimension, begynder at huske deres tidligere liv og sandheden om, hvem de er. Hjertet begynder at åbne for ubetinget kærlighed.

 

Planeten er nu flyttet ind i den femte dimensionale tilstand og er således genfødt. For at flytte ind i frekvensen af 5. dimension må folk have tilgivet sig selv og andre. Frygt og negativitet er blevet transmuteret. Her er forståelse af enhed.

 

Den 6. dimension er den frekvens, som vi stiger til, når vi forlader vores fysiske kroppe efter ascension og renser vores lette krop for at yde større service i Omniverset. (Omnivers=Planeten+Universet) Vær dog opmærksom på, at der er opstegne sjæle, som har valgt at blive på, og ikke forlade planeten, men at fortsætte med at tjene her.

 

Den syvende dimension er kendt som den 7. himmel. Det er her de højest opstegne mestre og de fleste engle bor.

 

Din eget Højere Sjæls Selv husker alt dette på et eller andet niveau, at du kun er en brøkdel af din egen sjæl inkarneret her, for at have en livserfaring på planeten jorden, men kun en brøkdel af et blink med øjet ud af evigheden.

 

Din opgave her på jorden er at huske, hvem du er. Så mange sover og er uvidende om, at de har en sjæl, og at de er åndelige væsener. Deres højere selv sender problemer og smerter, for at de skal vågne op og begynde at søge og lede efter SANDHEDEN.

 

Det er først, når sjælen virkelig begynder at søge, at sandheden BLIVER åbenbaret i den grad sjælen kan håndtere denne viden og assimilere den. Det er da, at opvågningen sker, og sjælen vil gennemgå indvielser på de indre planer, indtil den er helt vågen og opmærksom og fuldt bevidst igen.”

 

(Med anerkendelse til Diana Cooper).

 

(Oversat fra engelsk af Google + Jette Uhlott).


Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.