NØDVENDIGHEDEN AF IKKE-VOLD

26 April 2019 | Fred,Ikke-vold | Tags: ,

 

A Moder Jord pic goddess earth mother

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NØDVENDIGHEDEN AF IKKE-VOLD.

 

Ikke-vold vil altid manifestere sig som total respekt for andre mennesker, andre nationer og andre traditioner og skikke. Der er faktisk et klart forhold mellem ikke-vold og alle de andre smukke og positive karakteristika, der findes i menneskets natur. Disse karakteristika vil omfatte kærlighed, fred, retfærdighed, harmoni, god vilje og så videre …

 

Selvom mange mennesker vil være “klar til kamp” over følgende erklæring, er det virkelig nødvendigt at nævne det. Når princippet om ikke-vold er fuldt forstået, vil ønsket om at spise kød simpelthen falde væk. Dette skyldes, at man endelig indser, at ikke-vold betyder at undgå og forårsage skade for nogen eller enhver væsen. Vi skal forstå og acceptere, at dyr er her for at udvikle sig også til eget formål.

 

Nu er vold i sig selv ikke kun fysisk i dets manifestation, men er også en indre stillingtagen i form af vrede. Derfor indebærer det at tage afstand fra vold også at afstå fra vold i ens humør og tanker …. for ikke at nævne ord !!

 

Endelig ligger ikke-vold også bag respekt for Moder Jord og hendes ressourcer. I erhvervslivet og industrien er undgåelse af forurening af atmosfæren eller naturressourcer, herunder floder, oceaner mv. En måde, hvorpå en virksomhed kan øve og manifestere ikke-vold.

 

Som eftertanke er glorificeringen og underholdningen af vold i filmverdenen, fjernsynet og værst af alt de fleste videospil ekstremt skadelige og forstyrrende for åndelig vækst, især for de unge i dag.

 

Så, kære læser, lad os huske, at når kærlighed mætter vores følelser, bliver de rolige og problemfri, og dermed vil fred og harmoni altid sikres. Vi kan helt sikkert være enige om, at det her er, hvad vores verden virkelig har brug for i dag.  Namastè-

 

(Oversat fra Engelsk af Google + Jette Uhlott).


Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.