HVORFOR TVIVLER VI?? HVAD VENTER VI PÅ??

26 April 2019 | Frygt,Tvivl | Tags: ,

 

A doubting pic f591801 1 1532760244583s

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

OG HVORFOR VENTER VI?

 

For at være ærlig skal vi stille os selv om dette spørgsmål – igen – vi tøver med at træde “uden for hegnet”, tage stilling og træffe beslutning …. og i dette tilfælde henviser jeg til “aktivering” og udøvelse af ens åndelig bevidsthed. Det ser ud til, at mange mennesker er bange for at anerkende deres åndelighed. Der er normalt to grunde til dette, og den første grund handler om frygten for, hvad andre mennesker vil tænke og sige om os selv, hvis vi tilfældigvis træder udenfor “normen” af hvordan det gennemsnitlige menneske tænker og tror.

 

Den anden grund er helt sikkert frygten for at kigge ind i sig selv og iagttage sandfærdigt, hvordan man tænker og opfører sig og de nødvendige ændringer, som naturligvis må gøres. Dette vil omfatte den gradvise realisering: ‘Der er mere til livet end den materielle verden omkring os.’ Det er normalt en øjenåbner.

 

Sagen er, at uanset hvor meget vi forsøger at undgå dette “møde”, vil vores sjæl fortsætte med at skubbe og skubbe, indtil vi overgiver den til det uundgåelige møde med vores sande identitet – det “virkelige JEG”. Og hvis vi ikke overgiver os til denne indre længsel og bevidsthed i dette særlige liv, kan vi være sikre på, at vi vil blive bombarderet med mulighed efter mulighed i vores næste levetid.

 

Det er nu tid til at acceptere det faktum, at vi ikke kan undslippe cyklusen til at inkarnere her igen og igen, indtil vi har lært vores lektioner og formålet med dette liv på planeten Jorden. Sammenlign det med at skulle gentage 3. klasse igen og igen i skolen, fordi det er hvad jorden er …. et skolerum !!

 

Så mit forslag til dem, der stadig er indenfor “hegnet”, er at vågne op og se godt på dit liv. Hvorfor spilde tid ved at lade egoets “frygt for handling” påvirke og styre dit liv ?? Lyt omhyggeligt til ‘stemmen’ fra din sjæl for at vække dig og komme videre.

Namastè.

 

(Oversat fra engelsk af Google + Jette Uhlott).


Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.