SANDHED ERSTATTER KRIG. — ANDEN DEL

 

A EARTH PIC  277771380 5397315206959120 8011910476813378998 n

Når sandheden bliver afsløret, bliver krig uholdbar og forældet – og i vil kende JERES planets sande historie.


Dette er vores arbejde nu, kære. Vi må tage os sammen for at helbrede dualiteten og konstruerede opdelinger, der har stillet et menneske mod et andet. Vi vil sikre, at denne gang, i overgangen til den nye gyldne æra, vil ingen vende sig mod deres medmennesker for at forfølge, dømme eller fordømme. Krigens dage – krig om religion; ideologiske krige, baseret på had til andre; grådighedskrige – vil ikke længere være tilladt. Krig i sig selv er aldrig forsvarlig. Krig bliver forældet og uholdbar i det øjeblik, folk erkender, at de er stærkere, når de arbejder sammen, end de er i opposition.
AFSLØRENDE SANDHEDER
I har været så gennemsyret af tænkningen om mangel, konkurrence og frygt, at det ikke længere er indlysende for jer, at de fleste, måske alle krige på planeten var bevidst anstiftet for at gavne dem, der har magten, og især de, der står bag dem med magt. Det var ikke svært for magthaverne at skabe splid blandt befolkninger, der allerede var undertrykte, vrede og sultne.
Det er et gammelt trick at sætte ild til en påsat brand for at være den, der skynder sig ind for heroisk at slukke den og vinde berømmelse, formue og allierede i processen. Alle disse sandheder vil til sidst blive åbenbaret. I vil lære jeres planets sande historie, at kende og når I gør det, vil jeres hjerter svulme op af kærlighed til jeres medlidende. I vil også finde lettelse, når I får bekræftet, at det, I havde mistanke om, var sandt. Alt var bestemt ikke, hvad det så ud til at være. Når I fuldt ud forstår, hvem der virkelig havde gavn af jeres fordomme, jeres mistillid til andre og jeres religiøse konflikter, vil I finde det er meget lettere at give slip på de overbevisninger, der blev implanteret i jeres intetanende børns hjerner uden jeres tilladelse.
SKABER DIVISION
Mistanke eller had til dem, der overfladisk ser ud til at være en smule anderledes end én selv, er ikke en iboende menneskelig kvalitet. Læg mærke til, hvordan hunde af alle racer naturligt nærmer sig hinanden med logrende hale, hvordan fugle af alle arter flokkes sammen, og hvor let en familie af elefanter, bjørne eller gæs vil blande sig og endda hjælpe hinanden, når deres territorier ikke er begrænset i sådan en måde at skabe lyst på. Det var ikke et svært spring af intuition for lederne ,at forstå, at alt de skulle gøre for at kontrollere deres “flok” var at begrænse deres ressourcer og informere dem om, at det var immigranterne, jøderne, kvinderne, de sorte, armenierne eller shiitterne, der havde skylden.
Ja, I har været mål for massiv sind-kontrol og social kontrol eksperimenter. I en periode lykkedes det noget, men altid har der været nogle, der gennemskuede ordningerne og krævede frihed, retfærdighed og lighed. Jeg var en af de mennesker, og det er du også.
MASSE MEDIA OUTLETS
I er ikke alene. Jeres tal vokser dag for dag, efterhånden som massemedier mister grebet om de vidt åbne muligheder for at kommunikere sandheden på tværs af politiske og sociale grænser via internettet. Mens internettets åbne forum indbyder til frygt og svindel, er det mindre kontrolleret og derfor en bedre kilde til sandhed end nogen af de massemedier, du har nu, som er blevet propagandamaskiner for de virksomheder, der betaler deres regninger. Det kan ikke være anderledes. Når der kommer penge ind i blandingen, er der mulighed for magtmisbrug.
>> Del tre følger snart <<
(Fra “SANANDA – De nye skrifter” —  og oversat fra engelsk af Google + Jette Uhlott.)

 


Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.