SANDHED ERSTATTER KRIG — 1. DEL

A EARTH PIC  277561646 5383692714988036 5431075417587328647 n


Verdensomspændende gennemsigtighed og offentliggørelse af sandheden er immanent....

Som et fællesskab af sjæle deltager vi i et fænomen, der aldrig er blevet prøvet på netop denne måde før, nogen steder i Kosmos. I vil bemærke, hvor anderledes min tilgang er nu, hvor jeg (Yeshua) er i stand til at tale med jer om jeres arv og om jeres biologiske forbindelser – jeres genetiske forhold – til jeres stjernebrødre og -søstre.

 

 

FJERNET FRA MIN UNDERVISNING (lære)

 

For to tusinde år siden kunne jeg ikke tale så direkte om disse sandheder. Selvfølgelig talte jeg med dem, du kalder mine disciple, sammen med min familie og venner om vores stjernefamilie, men alle henvisninger til disse ting blev fjernet fra mine lærdomme og fra læresætningerne fra mine brødre og søstre, som tjente sammen med mig. Sletningen af al information om vores galaktiske familie var et forsøg på at få menneskeheden til at tro, at vi er isolerede og alene i universet, og samtidig erstatte sandheden med alt – omfattende programmering af tanker, overbevisninger og følelser, der har gjort store dele af planeten til slaver indtil denne dag – men nu er en ny dag ved at gry!

 

Der vil ikke være hemmeligheder om de faktiske kontakter, der er blevet skabt med andre fra fjerne planeter og stjernesystemer i de kommende dage med gennemsigtighed og afsløring.

 

Når jeg vender tilbage for at gå med jer igen på den kære Planet Jorden, vil I allerede lære alt om jeres sande historie og eksistensen, teknologien, støtten og kærligheden fra jeres velvillige galaktiske familie. E.T. kontakter har været hyppige i de senere år, og der har været en række tilfælde, hvor “Alien” (bedre omtalt som “Galaktiske” eller “Kosmiske”) teknologier, der blev tilbudt menneskeheden, blev co-opteret af “Dark Ones” snarere end at blive brugt til alles bedste.

 

 

ARCHON ALLIANCE / MØRK KABALEN

 

Der har også tidligere været kontakter fra andre, såsom dem du kalder grå og dem der hedder reptiler. Det var deres ønske at opnå en fuldstændig overtagelse af planeten. Dine mørke på jorden, som var påvirket af dem – dem, vi har kaldt “Archon Alliancen” eller “Den mørke kabal” – havde samme tilbøjelighed. Hver fraktion troede, at de kunne overliste den anden for at få overtaget med det formål at kontrollere befolkningen og ressourcerne på planeten Jorden.

 

Du kan nu være sikker på, at deres mørke intriger til sidst blev vendt tilbage mod dem selv, hvilket sikrer, at ingen mørk fraktion nogensinde ville opnå, hvad de havde forestillet sig. De undervurderede altid lysets kraft og beslutsomheden og udholdenheden hos de mennesker, der levede og arbejdede i lyset. Vi har nu overvældet magtstrukturerne hos de Mørke, som altid har været tilbøjelige til at vende sig mod hinanden, når tingene blev svære. Alene denne tendens demonstrerer Lysets større kraft, for vi har et medfødt ønske, ja endog behov for at komme dem til hjælp, der har brug for os.

 

 

LYSETS KRAFT

 

Vejen har været lang og besværlig, men for hver dag, der går forbi jeres jordur, er vejen klarere, og lysarbejderne er stærkere. Lysets samlende kraft kan ikke nægtes, undertrykkes, blokeres eller saboteres. At prøve at holde lyset tilbage ville være lige så umuligt, som at prøve at holde tidevandet tilbage. Du kan kalde det en bølge af kærlighed og god vilje. Det løfter det trætte humør hos alle, bringer trøst, hvor der var smerte og beroliger traumer både fysiske og psykiske, når folk vågner og anerkender den helt nye følelse af at være virkelig fri til at elske.

 

Med denne bølge af stigende lys, er I nyforelsket i jer selv, jeres partnere og naboer, jeres babyer og jeres venner. Du ser og mærker auraen af lys omkring dem, som du aldrig har bemærket før, nu når du begynder at se din egn.

 

Ja, du er blevet testet, som du planlagde at blive inden du inkarnerede, for fuldt ud at udforske og løse alle spørgsmålene omkring polariseringen på Jorden mellem Lyset og Mørket – Godt og Ondt. I løbet af dets vold er det ofte værre, end du troede, det ville være i dine optimistiske planlægningsfaser. Det er derfor, det er så vigtigt, at dit Højere Selv altid er der for at beskytte dig og lindre smerten. Din familie af Lys, som inkluderer dit Højere Selv og Tvillingesjæl, sender dig konstant støtte og kærlig opmuntring, så du ikke giver op.

 

 

VI BLEV SÅRBARE

 

I sidste ende klamrer I jer næsten alle til livet med stor ihærdighed, på trods af jeres klager i de hårde tider. Ingen ved det bedre end jeg. Jeg var klar over, hvad der skulle komme i mit liv som Jesus, og der var stadig øjeblikke med ulidelig smerte. Ligesom dig følte jeg smerten ved at forræde mine medmennesker lige så intenst, som jeg følte den fysiske smerte.

 

Selvom de fleste af dem, der vendte sig imod mig til sidst, ikke var tæt på mig, efterlader det stadig en dyb følelse af sorg, at se medmennesker støtte et angreb på deres egne. Ethvert barn, der er blevet drillet af en folkemængde i skolen, eller som er blevet fornægtet af deres familie for en ideologisk overtrædelse, har følt denne dybe følelse af rædsel og fortvivlelse.

 

Hvorfor vender vi os mod vores egne? Gennem smerte, traumer og lidelse blev vi sårbare nok til at tillade os selv, at påtage os den programmering, der fører os på afveje og holder os til at bruge og genbruge inden for destruktive systemer af overbevisninger og adfærd, der ikke er naturligt for vores sande tilstand.

 

 

(Del to følger snart).

 

>> Fra “SANANDA – De nye skrifter”. <<

 

(Oversat fra engelsk af Google + Jette Uhlott).


Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.