FANTASTISK!! DER FINDES INGEN DØD

24 April 2019 | Døden | Tags:

A Døden pic 37787414 2018318988192109 2786654307259252736 n

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DER FINDES INGEN DØD, BARE EN ANDEN DIMENSION AF LIVET ….

 

 

 

 

At vide, at livet er en uendelig oplevelse, at der ikke er nogen død, kun andre dimensioner af eksistens!. Forstå og accepter, at den såkaldte “død” er blot en overgang til et andet livsniveau, og at de ‘døde’ er regelmæssigt iblandt os, hjælper, styrer og elsker os.

 

LIVETS ‘net’

 

Fanget i livets web, i denne fysiske oplevelse konfronterer mennesker døden med en ophobning af følelser, der omfatter frygt, sorg, tab, fortrydelse, vrede, flugt, ensomhed og så videre. Men hvad folk ikke tager i betragtning er, at der ikke er nogen død, i det mindste ikke i den forstand, som vi genkender det.

Efter levetiden med ‘programmeringen’, at vores fysiske liv er vores virkelighed, har vi næsten helt glemt vores åndelige rødder og virkelighed. Vi er overbeviste om, at vores fysiske krop er den “virkelige mig” … hvad det ikke er. Den “rigtige mig” er Ånd og kommer fra en helt anden dimension. Livet her i denne tredje dimension er en illusion, men syntes simpelthen rigtig, fordi vores sjæle er her for at erfare og lære fra livet fra et tredimensionelt perspektiv, som kræver en fysisk krop og en fysisk verden.

 

EN ANDEN DIMENSION

 

At sige farvel til nogen, har altid en følelse af tristhed, selvom vi ser venner eller kære køre væk på en tur eller en rejse til et nyt liv i et andet land. Vi lever i håbet og trøster os ved tanken om, at vi vil møde dem på et senere tidspunkt. Det er det samme, når man går til begravelse for at sige et sidste farvel til en person, vi har kendt og elsket i dette liv. De har ikke forladt os permanent for aldrig at blive mødt igen. De er simpelthen gået over til en anden og højere dimension af livet, der eksisterer parallelt med vores egen. Denne højere dimension har ingen betydning for den fysiske krop, og sjælen i den kommer ind i en lysere, æterisk krop, som vibrerer på et højere niveau end det fysiske. Det er derfor, den person, der har passeret, bliver usynlig for det menneskelige øje.

 

SÆT PRIS PÅ SANDHEDEN

 

For at forstå og værdsætte denne sandhed må man erkende, at vi mennesker faktisk er Sjæle inkarneret i fysiske køretøjer (organer), mens de erfarer livet her på planeten Jorden. Det er sjælen, som er en del af din ånd, der er den “rigtige mig”. Derfor ville det være klogt at minde sig regelmæssigt om at … “Jeg er sjæl med en krop” og IKKE “Jeg er kroppen med en Sjæl.”

 

GIVE SLIP

 

Jeg glæder mig til den dag, hvor folk accepterer denne virkelighed og fejrer overgangen og flytning af en sjæl til det næste niveau af livet. Ja, der vil være en følelse af tab. Men spørg dig selv, hvilken del af jer oplever denne fornemmelse ?? Er det ikke personlighed eller ego-self ?? I sandhed bør vi glæde os på vegne af den person, der har forladt denne verden, efter at have opfyldt sin livserfaring på Jorden, for de vender hjem, tilbage til Åndens verden for efter en velfortjent pause der, tager en anden tørn med lektioner til sjælens evolution. Dette er livets rejse, for livet er en evig og uendelig oplevelse for Soul ekspansion – (sjælslærdom).   Namaste.

 

(Oversat fra engelsk af Google + Jette Uhlott)


Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.