ALLE PROBLEMER ER LEKTIONER

10 November 2012 | Lektioner,Problemer | Tags: ,

Tree 3 index

 

Problemer er lektioner, og lektioner er problemer, men eftersom problemer virker mere “dagligdags” på os, er vi ofte bedre til at få øje på dem end på de gode gammeldags lektioner.

 

At Huske

 

Før vi bevæger os videre ind på det undertiden kedsommelige emne lektioner (for hvem har dog brug for dem!??), er det vigtigt, at vi husker, hvem og hvad vi er, og hvorfor vi er her.  Ja, “husker”, for tro mig, du VED det.  Oprindelig er vi evige lysvæsner, vedvarende, udødelige “skud” på stammen af netop den kilde, vi kom fra (der er mange kilder).  Nogle af os blev blot skabt til det fysiske; nogle af os blev skabt til — og kommer fra — andre virkeligheder.  Den ene er ikke bedre end den anden.

 

Men uanset hvilken kilde eller virkelighed vi stamme fra, lærer vi ikke kun at afvikle “normale” problemer, så vi kan udvikle os i overensstemmelse med vores fulde væren (sådan som hele menneskeheden gør det og har gjort det, siden den begyndte), men der er mere.  Meget mere!!  En gruppe, vi vil kalde “prikke-banden”, bliver af blåtrykket i deres sjæle tvunget til noget, som ingen nogenside før har præsteret — aldrig.

 

Prikke-banden

 

Vi er en lille flok, som du er en del af, der frivilligt har meldt os til at være med i “nogen-skal-gøre-det-gruppen”, som er her for at bane vej, for at hele menneskeheden til sidst kan blive et individueret Selv, som vil være mere –  det er korrekt, MERE – end den kilde, den udsprang af.  Det menneske skal være et Selv, en skaber og en kilde, alt sammen på én gang.  Det er aldrig før sket.  Og simpelthen fordi du er i gang med at læse denne artikel, kan du være sikker på, at du er en af dem, der meldte sig frivilligt til at være pioner på en vej, andre kan følge.

 

Pionerer

 

Det er ikke en nem opgave og ikke altid så morsomt.  Pionerer bevæger sig i usikkert terræn og udfordrer skæbnen samtidig med, at de nyder spændingen.  Det er dem, der hyppigst snubler, farer vild og river sig på det omgivende krat.  Men noget holder dem i gang.  Igen og igen kan man se dem samle sig selv op, børste støvet af og gå videre.  Det er ingen elitegruppe, ingen særlig gruppe, bare en flok frivillige håbløst besat af en unævnelig, udefinerlig lidenskab.  Hvad enten du kan lide det eller ej, er du en af disse pionerer.

 

Et Skift

 

For alle, der i dag befinder sig på denne såkaldte “vej”, kommer lektionerne hurtigt og som drabelige slag.  Vi rammer gentagetasterne hurtigere, og sikkerhedsnettet bliver trukket væk under os ( og alle andre), hvor vi end vender os hen. Men sagen er, at jo hurtigere VI  fatter lektionen og den indhold, jo hurtigere når budskabet også menneskeheden.  Så der er skub på, for at vi skal fatte det, vi kom efter, for hver gang VI fatter det, højnes den samfundsbetingede bevidsthed.  Hver gang VI vedkender os et gammelt problem eller giver slip på et gammelt sår eller holder op med en af de andre gamle julelege peppet op med nye aktører, hver gang der sker et skift med OS, forårsager vi et skift i den fælles bevidsthed.

 

Lavfrekvent Energi

 

Selv om hvert problem rummer en lektion af en eller anden art, er det vigtigere at huske, at så snart vi er optaget af vores problemer, uanset hvor små eller ubetydelige de er, er vi også optaget af — og tiltrækker magnetisk — lavfrekvent energi.  Så alt, hvad vi gør fra nu af, kommer til at handle om at smide problemer ud, klare lektionerne og hensætte os i en tilstand af: “Livet er godt, mennesker er gode, og alt er vel med mig og mine.”  Det hedder glæde!!  Og de andre angår ikke os.  Bare huske at “problemer” er altid negativ energi.

 

Denne artikel er fra ” Den Store Spirituelle Legebog”.


Andre indlæg:Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.