AT KENDE TANKENS KRAFT

 

NewImage

 

Vidste du, at dine tanker enten hjælper verden til oplysning eller holder menneskets fremskridt tilbage ?

 

 

EN DYNAMISK KRAFT


 

Vi kan ikke stærkt nok understrege styrken af tankens kraft. Du tror, ​​at tanken er noget privat, at ingen kan læse menneskelige tanker, men der er virkelig ingen dækning for tanker. Det høres, det ses, og desuden har det ofte en dynamisk kraft, som du endnu ikke har lært. Tanker kan skabe et godt helbred, og tanker kan helbrede, men tanker kan skabe smerte og sygdom og kan forstyrre og ødelægge det kropslige, mentale og menneskelige sjæleliv.

 

Videnskaben er kun på den yderste kant af forståelsen af ​​tankens kraft. Tanker kan alt i verden. Tanker om vrede, frygt og had danner roden til al lidelse og til krige. Tanker kan også frembringe skønhed og harmoni og broderskab og alt andet, som mænd og kvinder længes efter. Vi ved, at ved kun at se det gode, ved at skabe godt, ved positive tanker, kan vi være med til at skabe det, der er ønskeligt og godt.

 

 

KORRESPONDERENDE KRAFTER


 

Når du kommer længere frem på din vej, vil det tydeligt blive demonstreret for dig, at det du tror du bliver; vibrationerne, der er sat op af dine tanker, gør indtryk på den højere æter. Du registrerer noget på den højere æter og tiltrækker derved tilsvarende bølger eller kræfter, som igen, når de vender tilbage (hvis du stadig forfølger din vej til klog tænkning eller uselvisk tjeneste for andre) vil skabe visse betingelser i dit liv.

 

Loven, der arbejder i det menneskelige sind og sjæl, skaber livsbetingelser og bringer enkeltpersoner (hvis de arbejder på den rigtige måde) disse ting, som de beder og håber på. Men det er ikke kun et spørgsmål om at tænke, hvad du vil. Det er kun en del af billedet. Den virkelige sandhed er, at du ønsker at arbejde med Gud for at skabe harmoni, skønhed og sundhed, hellighed og lykke, ikke kun for dig selv, men for alle menneskelige slags. Det er dette motiv for kreativ kærlighed, der giver kraft og liv til dine tanker og bønner.

 

 

MAGNETISK ATTRAKTION


 

Vi vil have dig til at indse, at dine tanker er tiltrukket af magnetisk tiltrækning mod andre tankestrømme, enten positive eller negative.

 

Alle dine positive tanker – med dette mener vi opløftende, konstruktive tanker – ved tiltrækningsloven slutter sig til store tankestrømme, som er gode, som er af det hvide lys. Negative, uvenlige eller grusomme tanker bruges til gengæld til at svulme de store strømme af mørke. Åh, hvor meget bevidstløs grusomhed der er !! Tankeløshed kan forårsage megen lidelse, og er derfor en form for grusomhed. På den anden side er din omtanke og venlighed, uanset hvilken form den tager, et bidrag til den store lysstrøm, som menneskeheden er afhængig af i sin eksistens.

 

 

ØDELÆGGENDE TANKER


 

Hver gang en destruktiv tanke kommer ind i dit sind, afvis den med det samme; fordi det er med ophobningen af ​​destruktive tanker, at menneskekroppens mentale krop som helhed bliver fodret med ideer, der skaber ødelæggende våben og onde måder at ødelægge liv.

 

Vi vil vise dig dette klare billede; på den ene side, se den kreative kraft, der bruges til det gode; mens på den anden side er der en række mørke, destruktive tanker, der finder ind i sindene hos stærke intellektuelle for at skabe ødelæggelsesmetoder samt stimulere de destruktive menneskelige lidenskaber og følelser. Det, vi i ånden alle arbejder for, er at skabe harmoni og balance i menneskelivet, og du kan også disciplinere dig selv til at tænke og skabe former for godhed, skønhed og harmoni.

 

 

DIN GUDS KRAFT


 

Tankekraften kan virkelig udføre mirakler, men dette vil selv bringe spørgsmål i dit sind. Du bliver nødt til at huske, at menneskeheden udvikler sig på en spiral, og dens udvikling forløber i cyklusser. Mænd og kvinder skal lære at bruge deres okkulte kraft-deres Gudskraft-med Kristus-kærligheden i deres hjerter. Indtil de har lært at gøre dette, skal de lide enhver smerte, som forkert brug af Guds magt vil medføre. De mestre, vi ofte har talt om, har lært at bruge denne magt kun i kærlighed og i tjeneste for deres ledsagere eller for menneskeheden, og det er det, der skal læres af mænd og kvinder i løbet af deres langsomme åndelige udvikling.

 

Det, vi skal give dig, er et budskab om din mulighed for at bruge din egen tankekraft til at hjælpe menneskeheden i stedet for at skade den: for at hjælpe dig selv i stedet for at skade dig selv. Alle mennesker har magt til at tænke konstruktive gudstanker, ikke kun på bestemte tidspunkter, men som en naturlig vane. Se altid det bedste i alt og alle. Indse, at uanset hvad en anden sjæl gør, skal din holdning og dine tanker være tolerante, venlige og gode.

 

(Artiklen har uddrag fra bogen “The Light Bringer”.)

 

>> Oversat fra engelsk af Google + Jette Uhlott <<


Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.