DEN NYE FREKVENSKODE FOR MENNESKET

 

 

A Lysfrekvens pic 208457414 4488636261160357 2683716643758916824 n

 

SPROGET AF LYS

 

Det universelle sprog af lys indeholder 144.000 geometriske symboler. Det er den frekvenskodning, som mennesker har brug for for at overskride tredimensionel tænkning. Det kommer til os gennem vores egne højere selv og filtreres ned til vores nedre otte kroppe. Dette sprog bærer den guddommelige plan for vores individuelle missioner, der erstatter egoets vilje med Guds vilje.

 

Disse geometriske symboler kodes i øjeblikket ind i menneskets bevidsthed og vores æteriske kroppe. Dette afsluttes af det celestiale hierarki med alle, der har givet tilladelse til at få det gjort. Kodning findes på forskellige bølgelængder, så enkeltpersoner kun modtager den symbolske kodning, der matcher deres bevidsthedsniveauer. Jo lavere bevidsthed, jo færre koder, der kan downloades. Jo højere bevidsthed, jo flere koder, der implanteres. Jo flere symboler man modtager, jo mere ansvar for verdensservice får han eller hun til opfyldelse af den guddommelige plan.

 

Målet for Jordens opstigning i den femte dimension er, at forbinde så mange lysarbejdere som muligt til det magnetiske gitter, der omgiver Jorden. Vi er forbundet med nettet gennem området om solar plexus. Vi kan fokusere vores energi, meditere på lyset og sende og modtage vigtige meddelelser, energier og manifestationer.

 

DET ELEKTROMAGNETISKE GITTER KAN IKKE MISBRUGES

 

Det elektromagnetiske gitter omkring Jorden er et instrument til fred, samarbejde og kærlighed og vil blive brugt til at opbygge denne slags verden i det nuværende nye årtusinde. Det kan ikke misbruges, fordi man skal bo på en højere frekvens for at bruge det. Ingen, der bor på en lavere frekvens (for eksempel mennesker, der er grådige eller ønsker at påføre andre skade) vil være i stand til at oprette forbindelse til det. Når en person udvikler sig til et højere niveau af bevidsthed, vil han eller hun ikke være i stand til at påføre skade, for sjælens nye vibrationsfrekvens vil bære en dagsorden, der ikke længere understøtter lavere adfærd.

 

Vigtigheden af ​​det elektromagnetiske gitter er, at det giver lysarbejdere overalt et værktøj til at sende og modtage information og energier, der kan resultere i manifestationer, der tjener bevægelsen mod den femte dimension.

Her er en øvelse fra mesteren Kuthumi for at hjælpe os med at få adgang til dette elektromagnetiske gitter:

 

1. Sid med din rygsøjle lige og træk vejret dybt.

2. Sæt dit sind i ro, krop og følelser. Bliv altid centreret, når du bruger dette kraftfelt.

3. Påkald lyset og dit højere selv for at beskytte dig.

4. Meditér på lyset.

5. Lys det tredje øje ved at visualisere et lyst gyldent lys i dit hoved. Forbind dette lys med dit hjertecenter.

6. Forbind dig til den store centrale sol og jordstjernen gennem dine tolv chakraer og jord denne højere strålende energi i dit hjerte.

7. Visualiser det elektromagnetiske gitter, der forbinder til dit solar plexus-område med et gyldent energilys. Se dig selv som en del af dette web og føl dig jordet i dette hav af kærlighed og lys.

8. Send energiimpulser ud og begynd også at modtage.

9. Forvent at det er sådan! Så vær det! Sådan er det!

 

(Oversat fra engelsk af Google + Jette Uhlott.)

 


Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.