SLUT MED ORGANISERET RELIGION

A religions pic 137352732 3979683145389007 7344005334752846905 n

 

Fremtidens religion vil ikke være en religion bygget på tillid og tro, det vil være en BRODERSKAB af liv og virkelighed.

 

UENDELIG VISDOM

 

Det er i planen for den uendelige visdom, at der på dette tidspunkt skal være en særlig ‘overrisling’ af lyset over menneskeheden, så menneskeheden kan fremskynde sin egen åndelige udvikling. Der var en lignende stimulering af den menneskelige ånd for to tusind år siden, i begyndelsen af ​​Fiskens tidsalder.

Meget arbejde skal udføres, og meget, som er uønsket, skal renses væk. Nogle gange er renseprocessen smertefuld, for det betyder, at gamle, udslidte forhold brydes sammen. Alle er nødt til at gå. Du skal være forberedt på denne proces i begyndelsen af ​​den nye tidsalder / æra, og du kan derefter byde nye livsstile velkommen, en ny form for religion, nye metoder til helbredelse, nye ideer inden for litteratur, kunst og musik.

 

SINDET

 

Vi løfter dig ud af den lille kasse, du kalder “sind”. Vi vil rejse dig til det uendelige eller guddommelige sind, som er helt forskelligt fra sindet, der fungerer gennem det lavere mentale plan. Vi vil have dig til at rejse dig op over alle de gamle trosretninger og dogmer fra fortiden: de har tjent som springbræt, men de må ikke længere blokere. For der sendes en ny fortolkning til dig: måske er det sandhedens ånd, som mesteren lovede.

 

INGEN FORUDSÆTNINGER

 

I to tusind år eller mere er den ortodokse kristendom blevet bygget eller grundlagt på tro, og vi frygter, at “brevet” (skrifterne) har udslettet “ånden”. Det er som et tempel eller katedral konstrueret med smukke vinduer, men uden lys skinner bag dem for at belyse bygningens skønhed. Nu er den menneskelige ånd klar til at modtage lys, Kristi sande lys (en højere bevidsthed eller Kristus bevidsthed), og dette lys kommer på jordplanet lige nu.

 

Det kommer som et søgelys. Det vil belyse den kristne kirkes katedral. Det vil oplyse alle kirker og religioner. Alle barrierer og fordomme i sindet – stolthed – vil blive fejet væk, for fremtidens religion vil ikke være en religion af tillid og tro, det vil være en religion for liv og virkelighed. Det vil revolutionere enhver tanke og handling i menneskelivet. Det er en ny kirke, et BRODERSKAB! Så du skal endelig se et stort universelt broderskab på jordplanet.

 

MYSTERIESKOLER

 

Når mænd og kvinder er klar, genopbygges de gamle templer. Med dette mener vi ikke de faktiske fysiske templer, men at fortidens mysterieskoler vil komme igen til Jorden. Sådan etableres Åndens universelle broderskab igen på Jorden.

Nogle mennesker fra Piscean Age har allerede reageret på den intuitive indflydelse (indflydelsen fra Neptun og Uranus). Dette er den indflydelse, der vil være for næring for menneskeheden og indvarsle Åndens tidsalder, den tid, hvor den menneskelige ånd vil fungere frit og bevidst i højere verdener, mens den stadig er i kontakt med kødet. Du er nu i spidsen for vandmandens tidsalder og modtager en vis stimulering fra vandmandens lærere og mestre.

 

BRODERSKAB

 

Resultatet vil være, at religionen i den nye tidsalder vil tage en helt anden form. Det vil ikke være det gamle præstedømme, den ortodokse form for tilbedelse. Det vil være en religion, der vil hjælpe hver mand og kvinde til at udvikle Gud i sig selv; og hver af jer vil lære, at den bedste måde at stimulere denne guddommelige kraft indeni er gennem gruppearbejde. “Hvor to eller tre er samlet i mit navn, vil jeg være i deres midte”, sagde Kristus gennem Mester Yeshua (Jesus). Religion vil tage form af gruppearbejde: med andre ord vil dens form være den af ​​åndens ægte broderskab. Ånden lærer mænd og kvinder at respektere deres brødre og søstre for at respektere værdigheden i menneskeliv, menneskeligt arbejde og menneskelig værdsættelse.

 

Dette er den sande form for broderskab, som kommer fra himmelens verden gennem åndelige stråler, der stimulerer det menneskelige hjertecenter. Derefter vil mænd og kvinder se på verden med bred og human vision.

 

(Artiklen er fra “The Light Bringer” af White Eagle.)

 

>> Oversat fra engelsk af Google + Jette Uhlott <<


Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.