POL-STJERNENS INDFLYDELSE

 

A 6 pointed star  2 external content duckduckgo com

 


Pol-stjernen havde i starten en mægtig indflydelse på menneskelivet. Den modtager indflydelse fra alle planeter, der er involveret i livets udvikling på Jorden.

 

 

OPDAGELSEN AF KRISTUS

 

 

Denne stjerne er som en magnetisk stjerne, og gennem den er strålerne rettet mod Jordens menneskehed. Lyset og kraften fra denne pol-stjerne faldt på de meget tidlige folk i det, vi kan kalde den ’Den polære tidsalder’, den tid, hvor folk var direkte under stjernen, en tid af lys og broderskab. Men med det, der kaldes FALDET, valgte folk af egen fri vilje, en bestemt vej, der fik hele livet på jorden til at ændre sig.

 

Dette fik den åndelige magnetiske pol til at være lidt ude af linje, hvilket har bragt al slags sorg og lidelse og såkaldt ondskab; men menneskeheden lærer igen at vende tilbage til polarisering med den pol-stjerne. Denne stjerne, som mange følger – den seks-pegende stjerne – er virkelig symbolsk for pol-stjernen ovenfor, hvortil hele menneskeheden vil lære i tide at blive polariseret, så den store stjernes stråler igen falder direkte på menneskeheden, bringer broderskab og lys og den perfekte tidsalder.

 


OPRINDELSE AF KRISTUSTJERNEN

 

 

Lad os henlede opmærksomheden på symbolet på Kristus-stjernen – opbygget, skabt som en smuk, flammende stjerne, der pulserende med lys. Strålerne strømmer langt væk og symbolet er evigt levende; dens stråler går konstant ud og belyser Jorden. Hvad er oprindelsen til denne stjern? For så vidt som denne særlige manifestation vedrører, er det resultatet af en lang periode med gud-tænkning, god tanke, kærlig tanke, konstruktiv tanke, der er sendt ud af dem, der arbejder på jorden og i ånden. Denne samordnede indsats, denne magt, der er gået ud så længe, skaber denne form. Det er imidlertid langt mere end en tankeform og projiceres ud over verden og ind i de usynlige sfærer, der omgiver denne planet.

 

 

EN SEKS-PUNKTET STJERNE

 

 

Symbolet for den seks-pegende stjerne findes i den gamle esoteriske undervisning og bruges af broderskaber over hele verden i mange aldre. Den sekspegende stjerne er det smukkeste symbol på den perfekt afbalancerede sjæl, den sjæl, hvis hoved er i himlen, hvis evner er hurtige til at modtage lyset ovenfra, og hvis fødder er plantet fast på jorden, som sjæl krydser med det ene formål – at finde og give ånden ægte lykke.

Uanset hvilken måde du drejer det på, og uanset hvilken måde du bruger det, forbliver det det samme: perfekt afbalanceret, et omdrejningspunkt (hvis det holdes med kærlighed, koncentration og hengivenhed) for at tiltrække engleværterne fra Kristus-sfærerne, der arbejder uophørligt for Kristus-kraften, at manifestere sig på Jorden. Hvor stjernen skinner af vilje og af kærlighed til jordiske mænd og kvinder, kan virkningen over kaos og uorden, krig og alt ondt i verden være virkelig magisk.

 

 

STOR KOSMISK & PERSONLIG KRAFT

 

 

Stjernen er ikke kun en stor kosmisk kraft, den er også en øm kærlig, ledende kraft; en beskyttende magt i dit eget liv. Hvis du kan overgive dig til den søde og dejlige stjerneudstråling, vil du opdage, at din vej vil være en af lys og lykke og blid fred. Mesteren kender din frygt og dine sorger, og du vil modtage den trøst, den vejledning og den kærlighed, du har brug for, når du går til ham/hende, når du går ind i Stjernen. Intet betyder mere, at dette åndelige liv i dig. Det er nøglen til himlen, himlen på jorden såvel som himmelverdenen efter døden.

 

 

MEDITATION

 

 

Under en helbredende meditation, når du sender stjernens lys ud, må du ikke tvinge det ud fra din pande. Åbn dig selv i ydmyghed, sødme og kærlighed for Christos, for den, der kaldes Kristus – det menneske, der er gjort perfekt – den perfekte søn / Sol / Guds sol. Når du vil sende stjernens lys ud, så prøv først at få den følelse af kærlighed i dit hjerte. Mesteren sagde det ganske enkelt … ELSKER HINANDEN. Så vi elsker Gud. Vi løfter vores tanker til toppen af den gyldne trekant og visualiserer der den

herlige stjerne. Vi holder den stjerne – det punkt af lys – og i det punkt af lys, midt i den perfekte, geometriske, seks-pegende stjerne, kan vi have billedet af enhver eller ethvert sted, vi ønsker at hjælpe. Eller måske holder vi bare stjernen og ser dens stråler stråle fremad.

 

Hvis du gør dette ordentligt og oprigtigt, vil du ikke kun lykkes med at hjælpe dine patienter, men også hjælpe verden ved at sende lys ud i materiens mørke; og du vil samtidig inden i dig selv udvikle den dejlige gyldne blomst, som vi har talt om før, og bo i et stjernetempel.

 

 

HEMMELIGHEDEN

 

 

Her er hemmeligheden: at leve, at kende og være i bevidstheden om den uendelige kærlighed og lys og at leve for ånden og ikke for materien. Materie er sekundært; Ånd er først og fremmest i menneskets liv, og for at leve rigtigt skal du leve for at udvikle bevidstheden om det store hvide lys eller Kristus i dig selv.

 

Fokuser ikke i panden, men i dit hjerte og i den tusindblomstrede lotus på toppen af din trekant og stjernen. Trekanten er i Stjernen – din trekant på sin base, og den afbalancerende trekant trænger ind, kommer ned for at forene sig og danne Stjernen (den seks-pegende stjerne). Du er i det, så bliv opmærksom på, at du er i det, og udvikl bevidstheden om stjernens kraft til at udføre mirakler. Men husk, det er ikke din vilje, når et mirakel udføres. Det er Guds kraft, det er Guds vilje. Gud er lyset i menneskeheden, og Gud alene giver eller trækker sig tilbage i henhold til hans visdom. Vi håber, du forstår det og ikke vil tvinge det, du synes, der skal gøres. Overgiv dig til Guds vilje i alle ting.

 

 

(Artikel fra “The Light Bringer”.)


>> Oversat fra engelsk af Google + Jette Uhlott <<


Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.