DET STORE KOSMISKE EKSPERIMENT

A COSMIC EXPERIMENT 127116854 3997034173660665 8605134735514677179 n

 

Folk kommer her på jordplanet med det formål at bearbejde deres åndelige mestring.

 

Besked fra ADAMA, en Mester fra den indre jord …

 

RAFFINERING AF SJÆLEN

 

Medmindre du arbejder flittigt på det, sker det simpelthen ikke. Dette er grunden til, at du har valgt at inkarnere så mange gange. Du kan ikke forvente at få fuld beherskelse af det guddommelige ved blot at ønske det eller ved tilknytning. Det fungerer ikke på denne måde. Perfektion og forfining af sjælen opnås gennem en række inkarnationer i den tredje dimension. For dem af jer, der lever med en illusion om, at rumbrødrene kommer for at redde dig, i håb om at undlade at udføre dit åndelige arbejde for at udvikle din bevidsthed, sætter du dig selv op for en stor skuffelse. Til se, der tænker, at du simpelthen vil blive ført ubetinget ind i lysområdet, siger jeg, revidere din tænkning. Rumbrødrene har ikke lov til at komme og redde dig. Og der er ikke behov for redning, fordi du har skabt den levetid, som du nu lever, med det eksplicitte formål med sjælsvækst.

 

MANGE LEVETIDER

 

I hver levetid inkarnerer du tilbage på jorden på grund af det personlige valg, du træffer. Du er aldrig blevet tvunget til at komme tilbage her.

 

I hver eneste levetid vælger du målene og oplevelserne i din  inkarnation med det formål at udvikle din bevidsthed for at få større beherskelse. Når du er på den anden side mellem inkarnationerne, fuldt ud klar over alt, hvad du har efterladt ugjort under din sidste inkarnation, du vil virkelig vende tilbage for at tilpasse og opfylde alle de mål, der ikke blev opfyldt. Du beder om en ny mulighed igen og igen, indtil du føler at du har afsluttet denne fase af din udvikling.

 

FØLER JER FANGET

 

Hver gang du ankommer her i den fysiske krop, aktiveres sløret for glemsomhed; du føler dig fanget og afskåret, helt nedsænket i illusionen igen. Livet på denne planet har kendt mange vanskeligheder for menneskeheden, fordi bevidstheden hos mennesker, der lever på overfladen, faldt til et så lavt niveau af adskillelse fra guddommelige principper. Adskillelse fandt sted så længe det lod sig gøre. De lærte lektioner, den indsamlede erfaring og den viden, der er tilføjet helheden, har været fantastisk.

 

I ER FRIVILLIGE

 

Denne situation ændres nu gradvist med den enorme og hidtil usete hjælp fra lysområdet, fra rumbrødrene og fra civilisationerne i jordens indre. Adskillelse i den tredje dimension fandt sted som et eksperiment for at forstå, hvordan sjæle ville reagere, når de først ville være afskåret fra Gud. Alle I her i fysiske kroppe har meldt jer frivilligt til dette kosmiske projekt; ellers ville I ikke være her.

 

EN STOR SKÆBNE

 

Dette store eksperiment, som du så begejstret meldte dig til at deltage i fra de forskellige verdener og universer, som I alle kommer fra, havde en begyndende tidsramme og en slutning, det skete for millioner af år siden. Dette storslåede eksperiment har hjulpet jordens folk med at blive stærke og modige sjæle. Og på grund af jeres store ofre løftes jordens sjæle nu til større herlighed og fremstiller en storslået skæbne for sig selv. I er bestemt til at være forgænger for dette univers og lærerne for de nye civilisationer der kommer.

 

 

(Fra “De syv hellige flammer” af Aurelia).

 

>> Oversat fra engelsk af Google + Jette Uhlott <<


Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.