HVAD HAR VI GLEMT ??

22 November 2020 | Glemte Guddommelighed | Tags:

A forgotten divinity external content duckduckgo com

 

En ting er sikkert, vi er nødt til at se i øjnene og indrømme, at mange af os har glemt eller overset at undersøge, hvem vi virkelig er, og hvad vi lige gør her …. Jeg mener her på planeten Jorden.

 

For at forstå dette spørgsmål skal man simpelthen begynde at indse og acceptere, at vi er sjæle, sjæle, der tilhører ånden og ikke, som de fleste mennesker tror, ​​vores kroppe, som bare tilfældigvis har en sjæl.

 

Vi vil aldrig være i stand til at forstå formålet med livet, hvis vi ikke dykker dybere ned i at opdage grundårsagen og oprindelsen til menneskelig eksistens. Så for det første kan det være noget overvældende for mange mennesker at forstå, at kun EN Bevidsthed / Væsen / Essens / Livskraft / Energi faktisk eksisterer. Hver og en af ​​os sammen med resten af ​​skabelsen er blot fragmenterede aspekter af dette guddommelige skaber- og væsen.

 

Den guddommelige kilde og den primære skaber eksperimenterer og oplever livet gennem hvert emne/objekt/aspekt/af IT-skabelsen. Jeg bruger titlen “IT”, fordi Skaberen (Gud) hverken er feminin eller maskulin, men begge dele. dvs. maskulin (positiv) = er livets giver, og feminin (negativ) = er modtager af liv. Det ene aspekt kan ikke eksistere uden det andet. Derfor udtrykket Fader/Moder Gud. Spirit & Matter. (ånd og materie) sjæl og krop.

 

Nu når jeg kommer tilbage til at opdage, hvem og hvad og hvorfor vi er, vil jeg foreslå, at den eneste måde at kende og bekræfte denne storslåede sandhed er at vende ens fokus indad. Indad i vores indre univers. Og måske vil det overraske nogle at vide, at dette indre univers er livets virkelighed, mens den fysiske verden, vi oplever lige nu, virkelig er en illusion eller hologram-eksistens til gavn for vores sjæleuddannelse og evolution.

 

Den bedste måde at forbinde med ens indre verden og eksistens – dit Højere Selv / Højere Bevidsthed – er gennem meditation. Efterlader distraktionerne i den ydre verden og lærer sig selv at kende og den virkelighed, du virkelig er. I AM.

 

Jeg håber, at denne korte artikel hjælper nogle af jer på en eller anden måde. ❤ Namastè.


>> Oversat fra engelsk af Google + Jette Uhlott <<


Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.