MEDITATION — EN MÅDE TIL ÅNDELIG UDFOLDELSE

20 November 2020 | Meditation | Tags:

A meditation pic 125544563 3830790373611619 96809827449383544 n

 

Hovednøglen, som du har inden i dig, er Kristus, Kristusbevidstheden eller den åndelige kraft i den guddommelige vilje, som findes i alle.

 

DET FØRSTE SKRIDT

 

Vi bestræber os i små skridt for at hjælpe menneskeheden med at indse, at åndelivet sammenblandes med det fysiske, og der er ikke noget “her” og “derovre” på den måde, du tænker. Der er ingen uigennemtrængelig barriere mellem materie og ånd, men et både og, og tiden kommer snart, hvor alle vil blive berørt af den magiske og hemmelige kraft, som ånden er. Dette sker allerede til en vis grad. Det første skridt tages – med andre ord, hele verden gennemgår en indvielse – en højnelse og en udvidelse af bevidstheden.

 

TAGE KONTROL

 

I dette er det godt at gøre det til en vane ikke at drømme dig gennem livet, men at blive meget bevidst til enhver tid om den guddommelige vilje og guddommelige tilstedeværelse i hjertet. Det er lettere at indse tilstedeværelsen, når du træner dig selv til at være rolig i tankerne, styre følelserne og styre dem klogt; ikke for at undertrykke dem, men for at hæve dem på et højere niveau af kærlighed og service og venlighed.

 

VENLIGHED

 

Lad os et øjeblik fokusere på et ord, som venlighed; selvom du har en vis åndelig viden, kan du så være sikker på at du afvejer dine ord omhyggeligt? Overvejer du andres følelser, når du taler og handler, ikke kun i de store ting i livet, men i hverdagens samtale ? Venlighed skal være spontan; læberne skal styres af venlighed og tanken “Vil det gøre ondt?” skal altid være først og fremmest. Vi kan være grusomme uden at vide, uden at mene, at være grusomme. Mestrene har altid sagt, at grusomhed er en stor synd. Hvis vi er grusomme i små ting, kan vi vel ikke undre os over, at den store omverden er vild og grusom?

 

DAGLIG FORBEREDELSE

 

Så nu ser du vigtigheden af ​​en daglig meditation, forberedelsen til dagen, der sætter dig i at tænke, inden du taler og handler, vigtigheden og kontrollen over ens temperament og følelser. Dette er den måde, hvorpå du udfolder kræfterne med klar vision og klar hørelse.

Strømmen styres derefter i solar-plexus; det stimuleres i hjertet, halsen og hovedet; det ledes til enhver tid af guddommelig vilje – og du skal holde fast ved al Guds kraft til kærlighed og alle Kristi ånds kvaliteter. Så vil du ikke blive bedraget; så vil du ikke være unøjagtig i hvad du ser og hører. Din sjette sans er i vækstproces, og med tiden vil endda en syvende sans blive udviklet. Nu har du fem sanser, der forbinder din sjæl med det fysiske plan; men den sjette sans er den første sans, der forbinder din ånd med det fysiske plan. Dette er hvad du stræber efter i din udvikling, som skal begynde med meditation.

 

RETNINGSLINJER

 

Du har hørt os sige før, at menneskekroppen kan sammenlignes med et tempel. Inden for dette tempel er der et alter, hvorpå der brænder en lys, klar flamme. I din meditation skal du søge dette alter; prøv at forestille dig det, og bøj dit hoved i overgivelse overfor alterets flamme i dit eget tempel. Du skaber selv dette gyldne glødende alter og lyset på det. Det er ægte, for det genereres af dig, opstår i dig; og dermed ser du det i form af et alter, der flammer af lys.

Dette er ikke din fantasi; det er det, du faktisk skaber ved din ambition, din vilje, ved koncentration og tankeretning. Flammen, som du ser på alteret, kan tage form af en rose med en strålende juvel af lys, der skinner i midten. Hvis du ser dette i din meditation, så husk at du stirrer på dit eget hjertechakra. Eller når du ser formen af ​​en lotus med dens mange kronblade, så husk at du ser på endnu et af dine egne chakraer. Når du beder og mediterer, mens du knæler i hengivenhed, får du lyset til at rotere hurtigere i chakraerne i dit væsen og får dem til at åbne som en lotus.

 

 

(Uddrag og undervisning fra “The Light Bringer”.)

 

>> Oversat fra engelsk af Google + Jette Uhlott <<

 


Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.