SANDHEDEN OM DRAGER

06 October 2020 | Drager | Tags:

A Dragon WHITE  120728145 3700267043330620 6885418617545951169 n

 

I DE HØJERE DIMENSIONER AF LIV ER DRAGER VIRKELIGE OG DE ER STORE, ÅNDELIGE VÆSENER … ❤ ❤

HER ER EN MEDDELELSE FRA ADAMA (MASTER FRA DEN INDRE JORD) DER FORKLARER DERES EKSISTENS.

 

Få væsener på jorden på det tidspunkt kunne matche intelligens, medfølelse, styrke og skønhed hos drager, måske kun den smukke og blide enhjørning.

 

Drager er store elskere af frihed, selv efter at have opnået et stort niveau af åndelig mestring. Der var ingen måde, vi tillod os at underkaste os at blive slaver af primitive menneskers vilje. Ja, jeg siger primitiv, da det var det, det var for os.

 

Fordi drager var mestre over elementerne, blev det antaget, at vi besad en bestemt form for magi, som kunne overføres til andre. Næsten natten over blev mennesker og drager modstandere efter hundreder af tusinder af år med gensidig kærlighed og samarbejde. Det var naturligvis ikke alle mennesker, og du, min elskede, søgte med al din magt at beskytte drager.

 

Du var en af dem, der i hemmelighed leverede mad, husly og fristed til mange af os. (Drager var vegetariske, i modsætning til den populære mytologiske overbevisning.) I bytte for fristed tilbød dragerne beskyttelse og slægtskab til deres velgørere og ledsagere. På grund af din indflydelsesrige position på det tidspunkt gjorde du alt hvad du kunne for at stoppe massakren og slaveri af drager, men du var ikke i stand til at slette folks uvidenhed eller blande sig med deres frie vilje. Jeg husker, hvor meget sorg dette forårsagede dig på det tidspunkt og længe efter.

 

(Fra “Telos Book 2” af Aurelia)

 

>> Oversat fra engelsk af Google + Jette Uhlott <<


Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.