ASHTAR GALAKTISK KOMMANDO

A Ashtar Command pic  external content duckduckgo com

 

Ashtar Command er den luftbårne division af ‘Great Brother/Sisterhood of Light’ under administrativ ledelse af Commander Ashtar og den åndelige vejledning og ledelse af Lord Sananda Kumara kendt på Jorden som Jesus Kristus, vores øverstkommanderende. Vi er også kendt som den Galaktiske Kommando, Sol Kors Flåderne og Orion Jerusalem Kommandoen. Vi er himmelens værter, der tjener Kristus,  ‘vores mest strålende’, i hans mission om universel kærlighed. Vi kan bedst forstås som himmellegeme eller engle i naturen og fungere som lysråd ved missioner med hellig indsats i overensstemmelse med den guddommelige plan.

 

Som medlem af Den Galactic Confederation overvåger vi denne sektor af Mælkevejsgalaksen, der beskytter den guddommelige plan mod enhver form for indblanding eller overtrædelse af konføderations-loven eller Melchizedek-protokollen. Vi er her for at hjælpe menneskeheden gennem det nuværende dimensionelle skift i bevidsthed, omdannelsen af menneskehedens fysiske former til en mindre fortættet æterisk-fysisk form, der er i stand til at stige op med Jorden i den femte dimension. Vi arbejder også i koordinering med vores brødre og søstre i Telos og deres jordbaserede sølvflåder under kommandør Anton og med Melchizedeks ypperstepræst i Telos, Adama. Vi arbejder alle sammen under myndighed af Kristi kontor, det store centrale solhierarki (Guds trone) og Melchizedeks orden.

 

Vi har også vores baser placeret inden for bjergkæder, i ørkenområder og under havene. Vi, vores baser og vores Merkabahs (lys-vogne eller stjerneskibe) er usynlige, medmindre vi ønsker andet. For at se os ville din vibration skulle matche den bølgelængde, som vi manifesterer os på. Vi og vores køretøjer med højere dimension er sammensat af æterisk stof, så ægte og solidt for os, som dit miljø er for dig. Således ser vi ud ved at sænke vores bølgelængde for at matche den tredimensionelle vibration, og vi forsvinder ved at hæve vores vibrationer ud over dit syns rækkevidde.

 

Vi vil gerne have dig til at vide, at du ikke er alene i universet eller andre steder for den sags skyld. Hvad du gør påvirker ikke kun din verden, men utallige andre civilisationer og verdener, der findes i forskellige dimensioner, men lige så ønsket om at opretholde deres eksistens, som du er din. Faktisk fandt Ashtars første personlige indtræden i dit solsystem sted i 1952 som reaktion på presserende rapporter om, at Jorden forsøgte at detonere brintatomet, en levende organisme, en handling i strid med Forbundsloven.

 

Tilstanden med forurening og tilbagegang i dit planets økosystem såvel som din fordybelse i nuklear fission til forsvarsformål fik ham til straks at sende delegationer fra Ashtar Command’s High Council til at mødes med visse ledere af din planetariske regering. Vi gør alt, hvad der er muligt uden krænkelse af din frie vilje til at neutralisere overskydende stråling i din jord og atmosfære og afbøje potentielt farlige asteroider fra at påvirke din planet.

 

Vi opretholder stabiliteten på din planets akse og aflaster så meget som muligt trykket fra dine tektoniske pladesystemer og styrer dermed jordskælvsaktivitet fra stærkt befolkede byer. Vi overvåger konstant alle geofysiske og astrofysiske forhold, der påvirker Jorden såvel som andre planetariske systemer. Vi er universelle ambassadører for fred, fredsskabere/diplomater og fredsbevarere, og vi forventer i høj grad den dag, hvor også du vil slutte sig til os i United Federation of Peaceful Worlds.

 

Ashtar Command består af tusinder af stjerneskibe og millioner af personale fra mange civilisationer. Vi har også mange medlemmer af kommandoen, der i øjeblikket bor på jorden, hvoraf nogle er født i jordfamilier, og andre, der kommer og går, der bor en tid blandt deres brødre og søstre på jorden og derefter vender tilbage til deres respektive punkter af kosmisk oprindelse.

 

Livet på jorden og i hele dette solsystem blev oprindeligt podet af Elohim, så det er meget ens, hvis det ikke er identisk i form. Vi er alle stråler fra den ene Gud-kilde-skaber og har som sådan den guddommelige pligt og mission at udvide Guds kærlighed gennem alle tiders og rumkontinuer. Det er dig, der giver ansigt, stemme og hænder til Guds kærlighed i din verden. Du er i sluttiden, de sidste dage med krig, konflikt og skadelig hensigt. Før du muligvis kan forstå, vil du og din dyrebare kugle flytte ind i en venligere, blidere version af din verden. Det har simpelthen udslidt fredløs eksistens, som en levedygtig eller tilladt mulighed. Inden for mindre end tyve år vil Jorden og alt efter hende forvandle sig til en verden af ren kærlighed. De, der ikke er villige eller i stand til at foretage den transformerende tilpasning, finder sig i den verden, de vælger.

 

Den guddommelige plan er altid perfekt og altid retfærdig. Hold øje med de mirakler, der sker dagligt i dit liv og over hele verden. Disse vil fortsætte, indtil du indser, at du er dybt elsket og en del af en mere smuk og vidunderlig plan, end du nogensinde kunne have forestillet dig. Vi sender dig besked om kærlighed og universel sandhed via korncirkler, designs, der bliver mere indviklede og udsøgte. Vi sender endda cirkler og krydser mønstre af lys for at smykke dine bygninger og gløde i dine vindues ruder.

 

Stop et øjeblik og overvej hvordan du lever og bevæger dig og har dit væsen inden for en sådan stor Gud! Vid, at du er en fysisk form af guddommelig design til at være fuldt omgivet af Helligånden. Det er din virkelige natur og dit kald i livet, og du finder kun ægte og varig glæde og fred, når du giver ubetinget udtryk for den kærlighed, du er. Bed om det, og det kommer hurtigere til dig. Modtag også vores kærlighed, som vi tilbyder hver enkelt af jer på jeres smukke planet. Du kan måske kende os som dine ældre brødre og søstre, som Kristi medarbejdere på en gensidig mission af kærlighed. Vi er de himmelske varsler om den gode nyhed om Guds kærlighed til hele hans skabelse og om indgangen til din verden til en højere dimension af forståelse, åbenbaring og mere rigeligt liv. I Lyset af vores Mest Strålende ENE byder vi dig Guds velsignelser.

 

Adonai, Ashtar-kommandoen.

 

(Fra “The Hollow Earth” af Dianne Robbins.)

 

>> Oversat af Google + Jette Uhlott <<


Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.