INGEN FORTRYDELSER — INGEN BITTERHED — INGEN SKYLD

A gratitude pic external content duckduckgo com

 

FORTRYD INTET – VÆR IKKE BITTER – FØL IKKE SKYLD

 

Den første ting, vi er nødt til at indse her, er, at vi ikke kan ændre fortiden. Hverken hvad vi gjorde eller ikke gjorde, sagde eller ikke sagde  og alligevel kan vi lære meget fra fortiden. Samtidig er vi nødt til at acceptere, at INGENTING sker uden grund, og at der altid er en lære for alle berørte parter at drage ved en bestemt oplevelse eller hændelse.

 

Vær fast, vær stærk og slip alle problemer eller tankeformer, der irriterer dig fra fortiden. Vejen til at komme igennem dette er endelig at acceptere hændelsen eller begivenheden, som ikke at være en tilfældighed eller en ulykke – intet er nogensinde en tilfældighed – og jeg mener INGENTING.

 

Vi kan altid ændre vores beklagelse, bekymringer, tristhed og frustration til en positiv oplevelse ved at takke universet for den særlige mulighed, hvor vi fik lært en stor lektion – især på sjæleniveau, fordi det er, hvad livets oplevelser alt sammen handler om – og at du ikke behøver at gentage denne lektion.

 

Husk altid, at egoet nyder rigtig meget, at holde dig i en negativ sindsstemning. Dette giver naturligvis egoet tilladelse til, og fuld kontrol over, vort humør og opførsel i det daglige liv. Skal jeg nævne, hvor uheldig og uudholdelig denne situation er ?? Plus det faktum, at det giver egoet lov til, at bruge en “forsinkelses-taktik” der forhindrer eller forsinker vort spirituelle fremskridt.

 

Husk og mind dig selv om, at egoet – den lille urostifter – kun skal være en tjener der tjener dit Højere Selv (din højere bevidsthed). Det var og er ikke meningen, at egoet skal være “chaufføren” i vores livs rejse. Dette ansvar må tilhøre det guddommelige inden i os, som udføre dette “livets ansvarlige arbejde”…. igennem os…. hvis vi da tillader det. — Namastè.

 

 

>> Oversat fra engelsk af Google + Jette Uhlott <<


Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.