VREDE ER IKKE LØSNINGEN !!

27 October 2019 | Balance, Harmoni, Vrede | Tags: , ,

A anger pic blog pastoral anger

 

Hver gang vi giver efter for vrede følelser, forværres kun den ulykkelige og uheldige situation, vi befinder os i. Og det hjælper bestemt ikke eller løser de uønskede omstændigheder.

 

Selvfølgelig er det helt naturligt, at være opmærksom på de bitre følelser, man oplever, men det er også nødvendigt, at bringe dem hurtigt under kontrol for derefter, at frigive dem. Husk altid, at vrede følelser stammer fra det menneskelige ego og aldrig fra sjæleniveauet i os.


At have bitterhed og vrede er meget skadeligt for vores helbred og velvære. Det kan og plejer at påføre os sygdom eller ubehag. Hver sygdom starter først i et af vore andre lag..også kendt som Aura. Disse lag er det mentale, de følelsesmæssige og de eteriske kroppe. Og det er her problemet begynder, før en sygdom endelig manifesterer sig i den fysiske krop.

 

Så nu kan du forstå, hvorfor det er så vigtigt at holde en balance mellem disse vidunderlige egenskaber – Fred, kærlighed og harmoni.

 

For at tackle ubehagelige og uønskede omstændigheder under en uenighed, vil jeg foreslå, at du tier stille en stund , hvor du giver dig tid til at samle dine tanker og bevare din ro og dit overblik. Ved at gøre det vil du opdage, at det rigtige svar kommer ganske hurtigt og med kapacitet til at forklare din mening i høflige vendinger. Kraften bag dine ord vil næsten chokere dig, da de er forbundet med en sådan ro og direkthed. Så prøv det.

 

Det vigtige her er, at du ikke har ødelagt dine egne energier og endnu mindre den anden involverede persons. Din fysiske krop bliver ikke rystet fra forstyrrede følelser. Det er virkelig en win-win for jer begge, fordi den anden person, du argumenterede med, også vil berolige sig, simpelthen ved at blive overrasket og bevæget over din ro.

 

Når I, mine venner, accepterer og praktiserer denne måde at opføre jer på, kan jeg forsikre jer om, at det skaber et kæmpe skridt fremad på jeres åndelige vej. Namastè.

 

(Oversat fra engelsk af Google + Jette Uhlott).


Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.