I SANDHED… DU KAN SE DIN FRYGT I ØJENE

A Facing Fear pic 66201400 2564290173594985 6381487048624177152 n

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Den første ting at anerkende er, at din frygt – uanset hvad det måtte være – stammer fra dine tankemønstre, sindsspillene (monkey mind), som egoet elsker at spille. Og for at holde dig låst under spillet bruger sindet ethvert trick til at dominere, diktere og forstyrre dig. Det eneste, jeg ønsker, er, at du skal vågne op og indse, hvem du virkelig er. Når du opdager dette, vil du straks vide, at der absolut ikke er noget at være bange for ….. INTET!


Uanset hvad du har sagt eller gjort, har det kun været et valg du har taget for yderligere at opleve forskellige aspekter af livet og livets situationer. Disse lejligheder og arrangementer præsenteres for os som en læringsproces, og lærer os til sidst at træffe de rigtige beslutninger. Men vid, uden kampen og / eller et “fald” ville vi ikke have lært noget. Vi ville ikke have opnået erkendelsens gave. Vi ville ikke vide, om vi havde taget det rigtige valg eller ej.

 

Lad dig ikke dvæle på dine fortrydelser og dårlige valg, da dette kun føder frygtfaktoren og kaster dig lige tilbage under kontrol af “monkey mind”, der er den bedste ven af vores lille ego.

 

For at frigøre dig selv for din frygt, så pas på dine tankemønstre og lær dig at forstå og acceptere, at du er meget mere end din fysiske krop i denne fysiske verden. Du er et guddommeligt væsen, et aspekt af Gud eller ‘Kilden’ inkarneret, en der besøger denne verden af et tredimensionalt niveau for at samle oplevelser til din sjæls evolution simpelthen ved at huske hvem og hvad du er, og leve i overensstemmelse hermed.

 

Gud straffer ikke Gud. Tænk over det. Så hvorfor være bange? Hvem er du bange for? Kun dine tanker forårsaget af den lille karakter af det lille ego vil vække frygt i dig. Stige over denne sindstilstand og fokusere dine tanker og ønsker indad til dit sande selv og virkelighed.

 

Alle svar og løsninger på dine frygt og problemer ligger i dig. Simpelthen “søg og du vil finde”. Du tror måske, det er lettere sagt end gjort, mine venner, men sandheden er, det er så nemt, du skal bare GØRE det.  Namastè.

 

(Oversat fra engelsk af Google + Jette Uhlott).


Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.