LÆNGES DU EFTER AT OPLEVE “SANDHED”, “BEVIDSTHED” OG “SAGLIGHED”??

 

A Sai Baba pic 68496063 10156747713628721 7061234939693367296 n

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

I en almægtig åbenbaring, der skar selve grunden til uvidenhed bort, hvor vi indtil nu har taget vores holdning, gav Sai Baba denne åndelige praksis med at holde sig til sandheden, som en del af hans fødselsdags-diskurs, 23. november 1983. Han sagde…..”Hvis du længes efter at opleve Brahmananda, Sath-Chith-Ananda – sandhed, bevidsthed og salighed, som er oprigtig og ren, fra denne dag, skal du huske på, hvad jeg nu vil fortælle dig”:


 

(Og tro på, hvad du tidligere har lært, vid, at følgende udsagn gælder for os alle) … Pauline.


Sai Baba sagde :–

 

(1) —  “Jeg er Gud; jeg er ikke forskellig fra Gud.” — Vær altid opmærksom på dette. Husk det altid. “Jeg er Gud; Jeg er Gud, jeg er ikke forskellig fra Gud.”  Husk dig selv på dette. Bed, at du ikke må fejle i denne åndelige øvelse.

 

(2) — “Jeg er den udelelige højeste absolutte.” — Dette er den anden sandhed, der er etableret i bevidstheden ved uophørlig gentagelse og bøn.

 

(3) —  “Jeg er Sath-Chith-Ananda.” — Hvilket betyder SANDHED, BEVIDSTHED OG SALIGHED.

 

(4) — “Sorg og angst kan aldrig påvirke mig.” — Udvikl denne tro og overbevis jer om denne sandhed ved gentagne forsikringer og bøn.

 

(5)  — “Jeg er altid tilfreds; frygt kan aldrig komme til mig. “ — Føl dette for evigt. Bed om, at denne overbevisning bliver stærkere og stærkere.”  Da den fysiske krop opretholdes sundt og stærkt af de fem vitale Luft og Vejrtrækning (prana), vil disse fem bønner give dig en ‘bevidsthed om Brahman’, som er den samme som status af Brahman selv!

 

 

(Oversat fra engelsk af Google + Jette Uhlott).


Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.