HVAD ER DE TRE NIVEAUER AF ERFARINGER??

 

A higher consciousness pic proxy duckduckgo com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(1) — DET UNDERBEVIDSTE NIVEAU


 

Underbevidstheden er det oplevelsessted, hvor du ikke kender eller bevidst skaber din virkelighed. Du gør det “ubevidst” – det vil sige med meget lidt opmærksomhed på, at du gør det, og meget mindre hvorfor. Dette er ikke et “dårligt” erfaringsniveau, så bedøm det ikke. Det er en gave, fordi det giver dig mulighed for at TÆNKE AUTOMATISK. Det er funktioner, som at dit hår vokser, at du blinker med øjnene eller dit hjerte slår, alle er eksempler på ting, du gør automatisk. Du skal ikke sidde ned og tænke, “Jeg er nødt til at blinke med mine øjne, eller jeg er nødt til at lade mine negle vokse.” Disse ting sker bare – hele dit kropslige system arbejder selv – uden specifik bevidst instruktion fra dig.

 


LØSER PROBLEMER


Underbevidstheden skaber også øjeblikkelige løsninger på problemer. Den kontrollerer indgående data, går derefter ind i sin hukommelsesbank og kommer med lynhurtige reaktioner på et utal af situationer, igen automatisk. Hvis du rører ved en varm gryde, behøver du ikke at tænke på at flytte din hånd væk. Du rykker den væk på et splitsekund. Dette er en AUTOMATISERET RESPONSE BASERET PÅ FØRSTE DATA. Underbevidstheden kan redde dit liv. Men hvis du ikke er opmærksom på, hvilke dele af dit liv du har valgt at skabe automatisk, kunne du forestille dig selv at være “effekten” af livet snarere end årsagen. Du kan endda skabe dig selv, som et offer. Derfor, er det vigtigt at være opmærksom på, hvad du har valgt at være Uvidende om.

 

(2) — DET BEVIDSTE NIVEAU


Det bevidste niveau er stedet for oplevelsen, som du kender og skaber, din virkelighed med en vis bevidsthed om, hvad du laver. Hvor meget du er opmærksom på afhænger af dit “bevidsthedsniveau”. Dette er det fysiske niveau. Når du er forpligtet til den åndelige vej, bevæger du dig gennem livet, der altid søger at “hæve din bevidsthed” eller forstørre oplevelsen af din fysiske virkelighed til at inkludere og omfatte, hvad du ved er sandt om dig, på et andet niveau.

 

(3) — DET SUPER-BEVIDSTE NIVEAU


Det superbevidste niveau er stedet for oplevelsen, som du kender til og skaber din virkelighed i, med fuld opmærk-somhed på, hvad du laver. Dette er sjælsniveauet. De fleste af jer er ikke opmærksomme på et bevidst niveau af jeres SUPERbevidste intentioner – med mindre I er det.
Det SUPERbevidste er den del af dig, der har sjælens større dagsorden – som er at flytte til FÆRDIGGØRELSE af det, du kom til kroppen for at opleve og føle. Det SUPERubevidste fører dig konstant til din næste mest ønskede vækstoplevelse, og trækker dig til de nøjagtige, rigtige og perfekte mennesker, steder og begivenheder, så du kan opnå den kombination af VIDEN og OPPLEVELSE, der vil producere FØLELSE – og således skabe opmærksomhed om dit sande væsen.

 

TRE-I-EN-NIVEAUET


Dette tre-i-et-niveau af bevidsthed kaldes det SUPER-bevidste. Nogle af jer kalder det også “Kristusbevidsthed” eller “Forhøjet / højere bevidsthed”. I kan alle gå til dette sted. Nogle mennesker gør det i meditation, andre i dyb bøn, andre gennem ritual eller dans eller gennem hellig ceremoni – og andre gennem en proces, som du kalder “død”. Der er mange måder at komme dertil. Når du er på dette sted, er du fuldt ud kreativ. Alle tre niveauer af bevidsthed er blevet et. Man siger “at have det hele samlet”. Men det er i virkeligheden mere end det, for i dette som i alle ting er helheden større end summen af delene. SUPERbevidsthed er ikke blot en kombination af det under-bevidste, det bevidste, det SUPERbevidste. Det er, hvad der sker, når alle kombineres og derefter overføres. Derefter kaster du dig ud i ren BEINGNESS (VÆREN). Denne BEINGNESS er den ultimative kilde til skabelse i dig. Og du kan opleve dette før din “død” eller efter den.

 

 

(Uddrag fra bogen “Hjem med Gud”.)


>> Oversat fra engelsk af Google + Jette Uhlott <<


Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.