KAMPEN MOD ABE-SINDET

A Monkey Mind  YMR LamaYadi LamaTrinley KhenpoKunga 0534 FLT 1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

“HJERNESPIND/TANKEGANG” ELLER KAMPEN MOD ABE-SINDET, “THE MONKEY MIND”!!


Har du bemærket, hvor ofte sindet synes at overtage dine tanker, der begynder at flyve rundt alle steder, du tænker på det ene eller det andet, uden at du faktisk er opmærksom på det, eller endda hvordan du endte med at svinge ind på denne uensartede sti af et sammensurium af tanker?

 

Godt, det er kraften i “Monkey Mind” ! Altid her, der og alle vejne.

 

Det er en farlig situation, når sindet ‘går sine egne veje’ uden vores bevidsthed til at holde det i skak. Desværre er denne vandring en indikation af, hvem der har kontrol over livet. Vi tror måske, at det er os selv, men det er ikke vores sande selv, der ellers SKULLE holde tøjlerne på dette punkt. Det er vores personlighed/ego-delen af vores væren eller hvad jeg plejer at henvise til – som “tjeneren”.

 

Faktisk er det en virkelig god ide, at betragte sindet , som en “tjener”. Ved at gøre dette vil det altid bekræfte os i, at vores opmærksomhed, vores højere selvbevidsthed er levende til stede i vores daglige liv og heldigvis tager ansvar. Når vores højere selv kører showet bliver livet så meget lettere, så meget mere behageligt, for vi er så i nærværelse af den guddommelige energi og vejledning.

 

Det ville være klogt, at huske på de to aspekter af vores tænkning. Intellekt er et menneskeligt træk og fungerer derfor under egoets indflydelse. Intelligens er en anden vibration og er en direkte forbindelse til vejledning fra vores højere selvs bevidsthed. Husk derfor altid, at det alene er os selv, der er ansvarlig for at give magten til “Monkey Mind”, og det vil altid ske, når ego / personlighed føles udfordret af vores højere opmærksomhed og vejledning fra Source.

 

Måske forstår vi nu bedre, hvor bydende nødvendigt det er at holde sig konstant indstillet på vores guddommelige indre kilde, således, at vi altid træffer den rigtige beslutning gennem det indre magiske hjertes energi af KÆRLIGHED. Namastè.

 

(Oversat fra engelsk af Google + Jette Uhlott).


Her er linket til en kort video angående arbejdet med “Abe-sindet”, nyd den — https://www.youtube.com/watch?v=n6pMbRiSBPs&fbclid=IwAR2L30ztuZf8ExGZrFxeGh2aff9LkJpEHpYnVwyHO8b-rCJATg1SSQoLGK


Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.