FORSTÅ SORG

24 April 2019 | Sorg | Tags:

A sorrow pic 57462718 2423575260999811 333854834484576256 n

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Måske er det ikke alle der vil sætte pris på eller forstå nødvendigheden af at opleve sorg. Men det er både en nødvendighed og en gave og en, som vi har anmodet om før vores fødsel.

 

Så længe vi fortsætter med at identificere os med den fysiske krop og verden som vores sande virkelighed, vil vi hele tiden kende og opleve lidelse og sorg, for vi synes at have mistet viden om, grunden til at vi er her. Vi skal træde tilbage og opfatte det større billede af hvem og hvad vi er, og hvorfor vi er her. Vi er sjæle på en rejse. Og her på jorden har hver sjæl brug for en krop / personlighed / ego for at opfylde denne rejse.


Du skal forstå, at vores sjæle insisterede på, en eller anden gang, at opleve alle aspekter af livet. Det er derfor, vi inkarnerer så ofte ind i denne livets skole på planeten Jorden. At lære, at erfare, at beherske, at udvikle sig.

 

Det er det samme, når vi oplever den mørke side af livet. Vi har brug for det også for at forstå og opleve de valg, vi har af lys eller mørke. Uden at opleve et smertefuldt hjerteslag eller tab, ville vi ikke genkende oplevelsen af ekstase og glæde. Ligeledes vil vi ikke genkende eller sætte pris på livets komfort og fornøjelser uden at opleve trængsel og fattigdom. Ja, sjælen skal lære at tackle og mestre begge sider af livet.

 

Nu er nøglerne til at mestre disse modsatte begivenheder i livet – herunder smerte af sorg – opmærksomhed og balance, hvilket betyder at de skal bruges godt. Og det betyder, at man lærer at forstå, at i virkeligheden er alt godt, PÅ trods af alle lidelser. Selvom og selvfølgelig, vil vores personlighed (ego) græde ud under lidelsens periode, som sjæl vil vi være meget taknemmelige for endnu en lære, der er lært. Der er ingen ulykker eller sammenfald i livet … alt sker af en grund.

 

Jeg erkender at mine ord kan lyde ret barske og hårde, men det er livets fakta, og ingen af os undgår disse lærings-processer. Alle aspekter af livet skal opnås og beherskes for at hver enkelt af os kan udvikle sig til højere stader og niveauer for væren.

 

Og sorg er helt sikkert en af udfordringerne.


Namastè

 

(Oversat fra engelsk af Google + Jette Uhlott).


Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.