VI ER MEGET MERE END KROPPEN

01 March 2012 | Kroppen & Kilden | Tags:

                                        chakras 6

 

Vi må begynde vandringen væk fra begrænsning for at lære hvor vores identitet kommer fra.  Vi må åbne døren til sand selvansvarlighed og plante de første spirer til accept af vores egen guddommelighed.

 

 

Et Evigt aspekt af Altet

 

Vi tror, at vi er kroppen; det er vi ikke.  Vi tror, at vi er vores problemer eller vores forfædre eller vores mange identiteter.  Det er vi ikke.  Vi er ikke vores køn eller vores sygdomme eller vores ønsker.  Vi er ikke vores forelskelser, vores smerte eller afhængighed.

 

Vi er et stykke af altet, der er avlet af Lyset, for at “Det, som er”, kan opleve sig selv større, end det var før.  Vi er legemliggørelsen af en kærlighed så mægtig, så ufattelig, at vi løber væk fra dens magt.  Og dog er denne magt det, vi er.

 

Vi er den Højere Magt, der er større end os selv.  Vi er sindets mageløse skabning i materien.  Vi er det vedvarende og evige aspekt af alt, hvad der er.

 

 

Aldrig Skilt Fra Kilden

 

Vi er en del af det uendelige, et stykke af Gud, som er bestemt til en dag at vågne op og huske netop det.  Vi er ubegribelige energimæssige kræfter, der lige nu lever i fysiske redskaber, fordi det er, hvad vi HAR VALGT at gøre.

 

Vi er en del af helheden; derfor er vi, hvad Gud er.  Vi er kraftcentre af ubegrænset pragt, uforlignelige intelligenser, som aldrig er blevet skilt fra vores kilde, fordi vi er den kilde.

 

Vi er det, vi søger uden for os selv.  Vi er den kærlighed, vi søger, den glæde, vi længes efter, den livets glød, som vi har mistet.  Vores længsel er intet andet end sjælens indtrængende råb til os om at vågne op og huske.  Dette er da vores storslåede rejse hjem.

 

 

Vores Længsel

 

Når vi forstår, hvordan vi har følt vores mærkelige længsler gennem årene, og hvordan vi har håndteret dem, er det med til at fjerne al vores tvivl om, hvorvidt vi skal påbegynde denne rejse tilbage til erindringen om dem.

 

De fleste af os har følt, at vi savnede noget i vores liv, at livet måtte handle om meget mere end en lønseddel, en dobbeltgarage, 2-3 børn og håndklæder, der matcher.  Der har været en tomhed, vi ikke forstod og sjældent talte om, en hulhed, vi længtes efter at fylde uden nogensinde at gøre det – eller kunne gøre det.

 

Den største gave, vi kan give os selv, er at forsøge at huske, hvem og hvad vi er.  Den eneste måde, vi nogensinde kan stille denne længsel på, er at tage vores egen styrke til os og acceptere vores guddommelighed samtidig med, at vi glæder os over at være fysiske.

 

 

Uforarbejdet Kildemateriale

 

Vi er rent uforarbejdet kildemateriale manifester som form for at lære at forstå, hvordan man kan arbejde med denne energi på det fysiske plan.  Det rene, uforabejdede kildemateriale er tanken i den højeste form (frekvens).  Samfundsbetinget bevidsthed er urent kildemateriale i en af det laveste former (frekvenser).  På den ene eller den anden måde er vi kildemateriale manifesteret som form.

 

Hvis vi ønsker at sætte en stopper for kampen gør vi bedst i at gå op i det.  Hvis vi ønsker at blive fri for smerten, må vi heller gå op i det.  Hvis vi ønsker at forme vores liv på en anden måde, end det er lige nu, er vi nødt til at gå op i det.

 

 

Bevidsthed I En Krop

 

Så sagen er altså….   Vi er ikke kroppen; vi er energi!!  Vi er elektromagnetiske væsner, der udsender elektromagnetiske bølger, der stammer fra vores følelser.  Hver eneste tanker, vi tilslutter os, har sin egen frekvens, som sender nøjagtig det samme tilbage til os, som vi udsender.  VI ER IKKE KROPPEN…. VI ER BEVIDSTHED I EN KROP!!

 

 

Artiklen er fra “Den Store Spirituelle Legebog”.


Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.